Musorujsag
Élő Eredmények

Az MTK-nál számítottak rá, hogy a Loki visszaesik; Blagojevic szerint egyik legjobb meccsükön maradtak pont nélkül

Az MTK-nál számítottak rá, hogy a Loki visszaesik; Blagojevic szerint egyik legjobb meccsükön maradtak pont nélkül

m4sport.hu
Horváth Dávid vezetőedző szerint nagyon jól játszott a Debrecen a szombati bajnoki első félidejében, de számoltak azzal, hogy szükségszerűen lesz visszaesés a játékukban, amelyet ki is tudtak használni.

„Nem is megszeppenve voltunk, hanem egyszerűen rosszul védekeztünk, illetve labdabirtoklásban sem képviseltünk olyan minőséget, amilyet kellett volna – kezdte a kritikával a hazai vezetőedző, Horváth Dávid, aki szerint jól reagált a csapat a szünetben elhangzottakra. – Nagyon jól játszott a Debrecen az első 45 percben, biztos voltam benne, hogy azt nem tudja végig folytatni, tehát lesz kis visszaesés, amit ki tudunk használni. Azt a fantasztikus villanást, ami Stieber Zoltáné volt… rajzolni kellett volna azt a lövést.”

Debreceni kollégája, Srdan Blagojevic azt emelte ki, hogy múlt héten, a Kisvárda ellen szereztek egy pontot, de elégedetlen volt a játékkal, míg most szombaton, az MTK otthonában kikaptak, mégis csak dicsérni tudja a játékosait.

Kapcsolódó tartalom

„Azt hiszem, végig irányítottuk, kézben tartottuk a meccset. Szerintem az egyik legjobb teljesítményünket nyújtottuk, mióta én itt vagyok, de nem voltunk elég pontosak, főleg a 16-oson belül, a két gólt pedig amolyan helyzetféleségekből kaptuk. Megbüntetett minket az MTK, elég keményen” – nyilatkozta az 50 éves szerb szakember.

„Nagyon jó labdát kaptak Bogesztől (Bognár István – a szerk.), utána csak az járt a fejemben, hogy befelé viszem, és vagy a hosszút ellövöm vagy visszahúzom. Szerencsére az előbbit választottam, boldog vagyok, hogy ezzel tudtuk nyerni” – mondta a hajrában mesteri gólt jegyző Stieber Zoltán.

Kapcsolódó tartalom

A rutinos támadó hozzátette, előzetesen biztosak voltak benne, hogy a Loki szeretné irányítani a játékot, nehezen is tudták kihozni a labdákat, „de a lényeg a vége”.

A debreceni gólt szerző Szécsi Márk szerint az első félidőben egyértelműen az ő akaratuk érvényesült, de rosszkor és rossz helyen veszítettek labdákat, amit kihasznált a hazai csapat.

„Nagyon jókor szereztünk gólt, szerencsére sikerült betalálnom hosszú idő után. Én azt éreztem, utána is mi domináltunk, és meglehet a mérkőzés, aztán megint ott veszítettünk labdákat, ahol nem kellett volna” – fogalmazott a debreceni támadó.

Borítókép: dvsc.hu

További tartalmak