Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár a Fradi-verés után: Nem nagyon tudják elviselni, hogy az ellenfél vezet és jobban is játszik

Bognár a Fradi-verés után: Nem nagyon tudják elviselni, hogy az ellenfél vezet és jobban is játszik

M4 Sport
Akár magabiztosabb győzelmet is arathatott volna a csapata – értékelte Bognár Győrgy, a Ferencvároson 3-2-re felülkerekedő, ezáltal biztosan őszi első Paks vezetőedzője.

Kapcsolódó tartalom

„Abszolút reális volt – mondta Bognár György a sikerük megérdemeltségéről. – Szerintem lehetett volna nagyobb is, akár két góllal is nyerhettünk volna. A csapatjátékunk jól működött, bár voltak időszakok, amikor a Fradi beszorított: nem tudtuk elöl megtartani a labdát, ez hiba volt. De a játék képe alapján is jobbak voltunk.”

A felcsapó indulatokra, valamint a ferencvárosiak frusztráltságára is magyarázatot adott. „Jó játékosok egyénileg, kiváló játékosok, de nem nagyon tudják elviselni, hogy az ellenfél vezet és jobban is játszik.”

Kapcsolódó tartalom

A 6-1-es vereségért nem érzett revansot. Az őszi elsőséget azonban nagyra értékeli. „Ugyanazt, amit a csapatnak vagy a klubnak, egy ilyen jó sorozat nagyon ritka, főleg a Paks életénben. Meg kell becsülnünk, örülnünk kell neki, de nincs vége a szezonnak, mert van még egy mérkőzés.”

„A Paks húsz éve bizonyítja, hogy helye van a magyar futballban, magyar játékosokkal. Nagyon sok kallódó magyar játékos van, és nem jobbak azok a külföldiek, akik számtalan más helyen játszanak. Azt gondolom, a Paks a legjobb bizonyítéka ennek” – véleményezte a helyzetet.

Borítókép: Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Paksi FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen (MTI/Vasvári Tamás)

További tartalmak