Musorujsag
Élő Eredmények

Feczkó Tamás: Most kék ruhában jött a Mikulás a Diósgyőrnek

Feczkó Tamás: Most kék ruhában jött a Mikulás a Diósgyőrnek

m4sport.hu
A győztes csapat edzője a siker mellett annak örült igazán, hogy egész csapatán látta a küzdeni akarást.

A sereghajtó Kisvárda hazai környezetben egygólos vereséget szenvedett vasárnap a Diósgyőrtől a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában. A miskolciak ebben a szezonban másodszor győzték le a várdaiakat.

„Hibáztunk az első félidőben, nem vállaltuk fel a játékot, haragudtam a csapatra, mert nem ez volt megbeszélve. Az első félidőben a Diósgyőr akarata érvényesült, de a második játékrészben megmutattuk az igazi arcunkat. De most ilyen passzban vagyunk, az első félidő az ellenfélé volt, a másodikban meg kibekkelte+ – mondta Feczkó Tamás, a Kisvárda vezetőedzője.

„Valószínűleg azért hívták ki, mert másképp látták. Tudjuk, hogy a Mikulás volt a héten, most a Diósgyőrnek kék ruhában jött a Mikulás” – mondta a vitatott 11-essel kapcsolatban.

„Szerettük volna lehozna meccset kapott gól nélkül, sajnos nem sikerült. Nem csak az eredmény miatt, hanem amit a vesztes meccsek után is beszéltünk, tudtuk, fel kell állni. A mai meccsen ha nem is szép játékkal, de a győzelem nagyon fontos volt a csapat számára. Mindenki küzdött, beletette magát a meccsbe és számomra ez volt a legfontosabb. A második félidőben voltak nehéz időszakok amikor nyomott a Kisvárda, de így is tudtunk nyerni és léptünk egyet előre” – mondta Szergej Kuznyecov, a miskolciak mestere.

Kapcsolódó tartalom

„Nem sok minden változott a játékunkban, de most legalább sikerült megnyerni a meccset. Hittünk abba, ami a mester elképzelése, tudtuk, minden párharcba úgy jkell belemenni, hogy mi jöjjünk ki belőle győztesen. Ez szerencsére most az eredményben is megmutatkozott. a csapatunk most a jó arcát mutatta, ennél már csak egy kicsivel kell jobbat mutatni és akkor nem lesz probléma” – mondta a találkozó után Holdampf Gergő, a diósgyőriek csapatkapitánya, aki külön megköszönte a vendégszurkolóknak, hogy szinte hazai pályát varázsoltak nekik.

„Nem nagyon lőttünk kapura az egész meccsen távolról. Többet kellett volna lőni, tesztelni a kapust, de amikor eljutottunk oda, nem volt pontos vagy a beadás vagy az utolsó passz. Labdabirtoklásban jó volt a csapat, a Diósgyőr nem játszott rosszul de élesebbnek kellene lenni a kapu előtt. olyan gólokat ajándékozunk az ellenfeleknek, amiket nem lenne szabad. Hinni kell abban, hogy vissza tudunk még innen jönni, az utolsó meccsen itthon kell tartani a három pontot” – értékelt Ötvös Bence, a hazaiak játékosa. .

 

Borítókép: Feczkó Tamás (Fotó: m4sport.hu)

További tartalmak