Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Varga Barnabás újra edzésbe állt a Ferencvárosnál

Varga Barnabás újra edzésbe állt a Ferencvárosnál

m4sport.hu
Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának adott tájékoztatást két kulcsember állapotáról is – közülük az egyik már csatlakozott is a társaihoz a keddi edzésen.

 

A 27 éves Samy Mmaee az elmúlt hónapokban egyáltalán nem léphetett pályára, miután tavaly novemberben, a Genk elleni Konferencia-liga-mérkőzésen sérült meg, míg Varga Barnabás októberben, a DVTK elleni bajnokin dőlt ki izomproblémával, ami miatt másfél hónapot kellett kihagynia.

Noha a magyar válogatott támadó december 10-én, a Paks ellen már 22 percet kapott, négy nappal később pedig kezdett a Fiorentina elleni Kl-összecsapáson, Hajnal Tamás sportigazgató szavaiból leszűrve Varga januárban ismét megsérült, ami miatt még nem is játszhatott a zöld-fehérek spanyolországi edzőtáborában, ahol a csapat több felkészülési mérkőzést is megvív.

Samy Mmaee és Varga Barnabás nem dolgozik együtt a csapattal, mert még a rehabilitációjukat végzik. Azonban nagyon reméljük, hogy hamarosan csatlakoznak a többiekhez és utolérik magukat, hogy minél előbb ismét a pályán láthassuk őket” – árulta el Hajnal kedd délelőtt.

A Ferencváros este a hivatalos honlapján már jó hírekkel szolgált Varga állapotáról, aki azóta újra edzésbe állt.

„Az elmúlt napok nem teltek olyan jól, de hát a sérülésem után külön edzettem, ma viszont már újra a csapattal tudtam készülni. Majdnem az egész edzésen részt vettem” – idézi a fradi.hu a támadót, aki szót ejtett a néhány hete szerződtetett Kenan Kodróról is.

„Ez jót tesz a posztnak, lesz konkurencia, így nem lehet kiengedni egy pillanatra sem.”

Az OTP Bank Liga a jövő hétvégén folytatódik, az FTC Kisvárdára látogat majd, február 15-én és 22-én pedig a görög Olimpiakosszal csap össze a Konferencia-liga kieséses szakaszának első fordulójában, amelyben a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét.

 

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak