Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Hajnal Tamás: Előfordulhat, hogy csökken a keret, hogy még jobban letisztítsuk a körülményeket, de figyeljük a piacot

Hajnal Tamás: Előfordulhat, hogy csökken a keret, hogy még jobban letisztítsuk a körülményeket, de figyeljük a piacot

m4sport.hu
Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója a klub hivatalos honlapjának beszélt az új igazolásokról, valamint szót ejtett a transzferidőszak következő heteiről is.

 

A zöld-fehérek eddig három új szerzeményt jelentettek be: Edgar Szevikjan (Nyizsnyij Novgorod)Kenan Kodro (Fehérvár) és Habib Maiga (Metz) csatlakozott a Ferencváros keretéhez.

Hajnal Tamás sportigazgató kitért a három érkezőre.

„Egyértelmű, hogy hatos posztra szerettünk volna egy nagy teherbírású játékost, aki erős, agresszív a párharcokban, és a labdaszerzésekben is meg tudja mutatni az erényeit, ezt eddig bizonyítja is, nagyszerű munkamorállal rendelkezik, gyorsan megy a beilleszkedése. Kenant nem kell bemutatni, azt szeretnénk, hogy minél több gólt rúgjon, meg tudja adni Dejan Sztankovicsnak a variációs lehetőségeket, adott esetben a kétcsatáros rendszerekben is, mivel ő flexibilis támadó, aki szeret visszamozogni, ezzel területet nyitni másoknak. Edgar nagyon jó egy az egyben, finom bal lába van, kreatív, bízom benne, hogy a tömörülő ellenfelekkel szemben majd hozhat nekünk extra helyzetkialakítást, ami szükséges lesz a sikerekhez. Mindhárom játékos beilleszkedése jól halad, nagyon jó karakterek, látszik, hogy nyitottak az újdonságra.”

A sportvezető szerint lehet, hogy csökkenteni fogják a keretet.

„Továbbra is figyeljük a piacot, jelenleg elégedettek vagyunk a csapat edzésével. Előfordulhat, hogy esetleg csökken a keret, hogy még jobban letisztítsuk a körülményeket, de figyeljük a piacot, ha van érdekes lehetőség, akkor megpróbálunk élni vele.”

Az OTP Bank Liga a jövő hétvégén folytatódik, az FTC Kisvárdára látogat majd, február 15-én és 22-én pedig a görög Olimpiakosszal csap össze a Konferencia-liga kieséses szakaszának első fordulójában, amelyben a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét.

 

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak