Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: Nagy Ádámot kölcsönadja a Pisa, de így is az olasz másodosztályból kerülhet Eb-keretbe

Sajtóhír: Nagy Ádámot kölcsönadja a Pisa, de így is az olasz másodosztályból kerülhet Eb-keretbe

m4sport.hu
A Nemzeti Sport értesülései szerint Nagy Ádámot kölcsönadja csapata, az olasz másodosztályú Pisa, ám bajnokságot nem fog váltani a 77-szeres válogatott középpályás.

Bár pár hete még arról szóltak a hírek, Nagy Ádám nem vált klubot, és a Pisaból próbálja kiharcolni Eb-kerettagságát, az azóta eltelt két meccsen nem kapott játéklehetőséget, ez pedig változtatott a helyzeten.

A 28 éves középpályás valsószínűsíthetően az olasz másodosztályon belül talál magának új otthont, kölcsönadására a Nemzeti Sport információi szerint már a héten sor kerülhet. Olaszországból korábban a Catanzaro, a Spezia és a Cremonese érdeklődéséről lehetett hallani.

A CMG menedzseriroda társtulajdonosa, Kövesdi Viktor a Nemzeti Sport megkeresésére elmondta, Nagy Ádámnak a fő célja természetesen a 2024-es németországi Eb, melynek eléréséhez mindenképp több játéklehetőségre van szüksége.

Ennek érdekében tavasszal, fél évre kölcsönben folytathatja a pályafutását. Több országból voltak érdeklődések, de ilyen rövid időre Ádám nem szeretett volna országot is váltani, így várhatóan Olaszországon belül kerül majd kölcsönbe” – nyilatkozta.

A középpályás nem az első magyar játékos, aki valószínűsíthetően a kerettagság érdekében váltott klubot az Eb előtt, Szalai Attila és Kleinheisler László is hasonló hajóban evezhet.

Borítókép: Nagy Ádám (Fotó: Getty Images)

További tartalmak