Musorujsag
Élő Eredmények

Lucas: Azt sajnálom, a csapat nyolcvan százaléka nem érti, mit kiabálnak a szurkolók

Lucas: Azt sajnálom, a csapat nyolcvan százaléka nem érti, mit kiabálnak a szurkolók

m4sport.hu
Hornyák Zsolt szerint tavasszal most játszott a leggyengébben a Puskás, viszont most sikerült gólokat szereznie és ezzel nyernie.

A Puskás Akadémia az első félidőben szerzett két góllal 2-0-ra nyert a sereghajtó Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga huszadik fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A hazaiak így továbbra is a tabella utolsó helyén állnak, hét ponttal lemaradva a még bennmaradást jelentő 10. helytől.

Még nem voltam az öltözőben, de keresni kellene a szavakat, hogy normálisan tudjak beszélni. Az akarati tényezőkkel nem volt baj, de a játék az dadogós volt. Megint mi kaptuk az első gólt, ami előtt egy olyan játékos csúszott be előtte, akinek nem is ott kellett volna lenni. Ez elfogadhatatlan, ha mindenki tudja mi a pozíciója és nem ott van, azt mindig megbüntetik” – értékelt Feczkó Tamás, a hazaiak mestere.

Sokkal többet kell tenni a pályán mindenkinek. A kapufáról befelé pattan ha nekünk rúgnak, abban biztos vagyok, ha ennél többet teszünk, akkor ez megfordul. Több helyzetet kell kialakítani, a helyzetkihasználáson kell elsősorban javítani. Bízunk benne, a jövő héten ezt ki tudjuk javítani és eredményesebbek leszünk” – összegzett a szakember.

A feszültség leesett rólunk az első gólnál, ezekkel az apró gólokkal megfordítottuk a szerencsét. Lehet, ez volt a leggyengébb meccsünk tavasszal, de tettük amit akartunk, megszereztük a második labdákat, ezekből tudtuk támadásokat vezetni és gólokkal tudtuk befejezni ezeket” – értékelt a győztes fél részéről Hornyák Zsolt.

Kapcsolódó tartalom

Ilyen helyzetben vagyunk, a helyzeteink nem befelé pattannak, a Puskásnak viszont igen. Nehéz helyzetben vagyunk. Azt sajnálom, a csapat nyolcvan százaléka nem érti, mit kiabálnak a szurkolók. Sok mindet próbáltunk már, hogyan tudnánk kimászni a gödörből, de most már tényleg nehéz szituációba kerültünk. Mindenkinek mindent meg kell tenni a klubért, a szurkolókért, saját magáért. Mindent megteszünk, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzük a folytatásban” – nyilatkozta rendkívül csalódottan Lucas, a Kisvárda középpályása.

„Nehezen kezdtük a meccset, a Kisvárdának is voltak lehetőségei, utána meg tudtuk szerezni a vezetést, átvettük az irányítást, aztán rá tudtam rúgni a másodikat, utána megnyugodtunk. Lehetett volna még gólokat szereznünk, de így is örülök a győzelemnek” – mondta a vendégek második gólját szerző Komáromi György.

Góljáról elmondta, látta, hogy a kapus bemozdult a rövid sarokra, így megpróbálta a hosszú oldalra ellőni, örül, hogy sikerült. A szerdai forduló után próbáltak minél többet regenerálódni, pihenni, nem is nagyon edzettek, próbáltak minél jobban felkészülni a Kisvárdából, úgy érzi sikerült.

Borítókép: facebook.com/kisvardafc

További tartalmak