Musorujsag
Élő Eredmények

Mészöly elképesztően büszke a játékosaira, Simon nagyon sajnálja az övéit

Mészöly elképesztően büszke a játékosaira, Simon nagyon sajnálja az övéit

m4sport.hu
Simon Krisztián szerint Mészöly Géza érkezésének köszönhetően mindenki felszabadult lett és szívét-lelkét kitette a pályára.

Az Újpest kilenc nyeretlen bajnoki után 2-1-es győzelmet aratott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában és egy pontra megközelítette riválisát.

Elképesztően büszke vagyok a játékosokra, jó volt látni, hogy nagy lelkesedéssel játszottak, ugyanakkor a közönségünk támogatása nagyon kellett. Sajnos korán kaptuk az egyenlítő gólt, de akkor jöttek a szurkolóink, és mi egy pontrúgás után ismét megszereztük a vezetést. Bíztam abban, ha így fogunk akarni, akkor tudunk nyerni” – értékelt a találkozó után Mészöly Géza, aki a hét közepén vette át a lila-fehérek irányítását.

Elmondta, sokat nem tudtak gyakorolni, de a szögleteket éppen igen, de nem szeretné ennek betudni a győztes találatot. „Köszönöm a játékosoknak a fogadtatást és az akaratot amivel küzdöttek” – mondta a harmadik újpesti korszakát megkezdő szakember.

Kapcsolódó tartalom

Nagyon sajnálom a játékosaimat, mert komoly munkát tettek bele a mai meccsbe még úgy is, hogy kevés pihenőjük volt. A helyzetkihasználásnál és a védekezésnél is hiányozni tud a frissesség. ez az első osztály, itt nagyon apró dolgokon múlik a győzelem, de ezeket az apró mozaikokat helyre kell tenni és akkor sikeresek leszünk” – kezdte értékelését Simon Miklós, a miskolciak mestere.

Saját jövőjével kapcsolatban mindössze annyit mondott, nagyon köszöni a stábnak aki vele dolgozott, próbálták megtalálni a helyes utat és amíg a klubnak szüksége van rá és tudja, csinálja.

Kapcsolódó tartalom

Nagyot fordult velünk a világ, a Géza érkezésével egy olyan szenvedélyes Újpestet láthatott a közönség, ami egyébként alapelvárás. Mindenki felszabadult volt, nagyon őszinte futballt játszottunk ma, mindenki beletette szívét-lelkét. Sok mindent nem tudtunk gyakorolni, elsősorban az volt a feladat, hogy abból a mentális állapotból kirántson minket, és a mai hozzáállást elérje, és a folytatásba is ezt tudom ígérni” – mondta az újpestiek csapatkapitánya, Simon Krisztián.

Megvoltak a helyzeteink, nem rúgtuk be őket, az ellenfél meg eljött háromszor abból berúgtak kettőt. Nincs semmilyen mentális görcs, amikor kiegyenlítettünk, éreztem, rúgunk még egyet. Nem jött össze, pedig sokat tettünk érte. Megvoltak a helyzeteink, de be kell rúgni őket és akkor tudunk majd nyerni” – összegzett a vesztes féltől Gera Dániel.

Borítókép: Miskolc, 2024. február 11. Mészöly Géza, az Újpest FC vezetõedzõje (k) a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Újpest FC mérkõzés után a diósgyõri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. Az Újpest 2-1-re nyert. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak