Musorujsag
Élő Eredmények

Németh Krisztián: Másról szól már a válogatott, nem rólam, de bízom benne, hogy Kata Misi ott lesz az Eb-n

Németh Krisztián: Másról szól már a válogatott, nem rólam, de bízom benne, hogy Kata Misi ott lesz az Eb-n

m4sport.hu
Mindkét fél úgy véli, az első félidő végén szerzett MTK gól jelentősen befolyásolta a meccs alakulását.

Az MTK Budapest hátrányból fordítva 3-1-re győzött a Mezőkövesd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A fővárosi kék-fehérek egymást követő három vereség után tudták begyűjteni a három pontot.

A játékosoknak kell ilyen helyzetekből pozitívra fordítani a dolgokat és nagyon örülök, hogy ez sikerült nekik. Lezártunk egy rossz sorozatot, tisztában vagyunk vele, semmissé nem tudjuk tenni a nagyarányú vereségeket, de kijavítani kötelességünk” – értékelt a találkozó után Horváth Dávid, a kék-fehérek vezetőedzője, aki szerint jobban megfoghatta volna a kapott gól a csapatot, de szépen felépítették magukat, nem kapkodtak, szép, lassan őrölték fel a Mezőkövesdet.

A csapat sokkal jobb állapotban volt, mint amit az elmúlt hetek eredményei mutattak, de szépen jött föl, remélem, ez még több önbizalmat ad és a valós tudását tudja megmutatni a folytatásban” – értéket a szakvezető.

„Az első félidő után biztos voltam benne, sikerül nyerni. Volt három száz százalékos lehetőségünk, azokat nem sikerült berúgni, váratlanul ért hogy a második félidőben ilyen könnyű gólokat kaptunk. A Beriashvili kiesését nem tudtuk megfelelően pótolni, nem volt olyan játékos, akit becserélhettünk volna a helyére, ez okozta a problémát” – mondta a második félidős szétesésről Milan Milanovic, a kövesdiek trénere.

Bízunk és hiszünk a csodában, szívvel-lélekkel kell küzdeni és a végsőkig megtenni mindent” – mondta azzal kapcsolatban. mit tudnak tenni a bennmaradásért.

Kapcsolódó tartalom

Jókor szereztük az egyenlítő gólt és úgy tudtunk bemenni a félidőre, hogy rendeztük a sorainkat. Tudtuk, hogy ha kicsit rájuk megyünk és erőszakosabban játszunk, jó helyen szerzünk labdákat, akkor sikerül őket megtörni és megszerezzük majd a vezetést” – értékelt a meccsen két gólt szerző és egy gólpasszt adó Németh Krisztián.

Úgy érzi, a második félidőnek jó mentalitással mentek neki, az első játékrészt viszont el kell felejteni. Annak külön örül, hogy fel tudtak állni a három meccses vereség- sorozatból és bízik benne, hogy a jövőben úgy tudnak játszani, ahogy elvárják maguktól. „Nem hiszem, hogy miattam lett volna itt, másról szól már a válogatott, nem rólam, de bízom benne, hogy Kata Misi ott lesz az Eb-n” – mondta arról szerinte ki miatt volt ott a találkozón Marco Rossi szövetségi kapitány.

Megvoltak a helyzeteink, de az első gólra nem rúgtuk rá a másodikat és a harmadikat. Rosszkor jött az egyenlítő gól, a második félidőben pedig az MTK jó ütemben szerezte a góljait, amikre nem tudtunk válaszolni” – mondta a vesztes fél részéről Cseke Benjamin.

Kiemelte, a sokadik olyan gólt kapták, amikor nem tudják levédekezni az egy-egy elleni szituációkat. Bízik benne, sikerül talpra állniuk, van egy kis változás az öltözőben, de egyelőre csak reménykedni tud.

Borítókép: Fotó: MTK Budapest/Facebook

További tartalmak