Musorujsag
Élő Eredmények

Szappanos belső térdszalagja sérült a kisvárdai győzelemben, hetekre kidőlt a Paks alapembere

Szappanos belső térdszalagja sérült a kisvárdai győzelemben, hetekre kidőlt a Paks alapembere

m4sport.hu
Vezéráldozattal járt a Paks első kisvárdai győzelme: Szappanos Péter belső térdszalagja megsérült, közölte a Paks hivatalos oldalán.

A magyar válogatott kapusának több merész kijövetele is volt a Kisvárda elleni meccsen, míg korábbinál két várdai járt rosszabbul, a meccs 77. percében a kapus húzta a rövidebbet, le is kellett cserélni.

Kapcsolódó tartalom

„A belső szalag sérült, tehát – ha lehet így mondani – a kisebbik rossz történt. A héten már próbálom elkezdeni a specifikus gyógytornát, és természetesen folyamatosan konzultálok az orvosokkal. Azon leszek, hogy minél előbb visszatérjek” – fogalmazott csapata honlapjának Szappanos.

Rosszabbkor nem veszíthette volna el a Paks egyik alapemberét, hiszen a bajnokság harmadik harmadára fordulva még mindig egypontos előnnyel állnak Bognár Györygék a tabella élén, bár a Ferencváros a DVTK elleni pótlásával már be is előzheti riválisát.

 

Borítókép: Mezõkövesd, 2024. február 8. Szappanos Péter, a Paksi FC kapusa a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Mezõkövesd Zsóry FC-Paksi FC mérkõzésen a mezõkövesdi városi stadionban 2024. február 8-án. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak