Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár György: Mezei eldönthette volna a 90. percben a meccset, de szeret futballozni, akart még egy kicsit játszani

Bognár György: Mezei eldönthette volna a 90. percben a meccset, de szeret futballozni, akart még egy kicsit játszani

m4sport.hu
Bognár György, a továbbjutó Paks vezetőedzője a feszült mérkőzéshez képest viccelődve reagált az M4 Sport kamerái előtt, míg Víg Péter és Banai Dávid is büszkén nyilatkozott a kiesés ellenére.

Mészöly Géza eltiltása okán a kispadon is Víg Péter másodedző dirigált, és interjút is ő adott a meccs után. A szakember szerint az első félidőben néhányan nem a posztjukon játszottak, de a második félidőre és a hosszabbításra jól felállt csapata.

„A múltat el kell felejteni, erre a maira már lehet építeni, amit ma itt kiadtak magukból, aztán majd meglátjuk, fel bírnak-e kelni holnap” – mondta viccelődve Víg.

Kapcsolódó tartalom

Bognár György, a vendégek vezetőedzője úgy gondolja, gólokkal kellett volna megnyerjék a meccset, de mégsem tették, hisz szívós volt az Újpest.

„Mezei eldönthette volna a 90. percben a meccset, de szeret futballozni, akart még egy kicsit játszani” – mondta viccelődve Bognár, majd kiemelte: szerinte megérdemelt a továbbjutásuk, hisz többet tettek a gólszerzés érdekében, mint a hazaiak.

Banai Dávid, aki a rendes játékidő ráadásának utolsó percében tizenegyest hárított, nagyon büszke csapattársaira az eredmény ellenére, ami azért kicsit fáj neki.

„Nagy tisztelet jár a szurkolóknak, a hétvégén a meccsünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna mi, vagy akár az egész újpesti közösség, mégis ma is kijöttek, és egész meccsen támogattak minket” – méltatta csapata szurkolóit a kapus.

Skribek Alen, a paksi csapat első gólszerzője szerint jóval korábban eldönthették volna a meccset, a második félidőre nem úgy jöttek ki, ahogy megbeszélték, így gólt is kaptak, de végül szerencsére nyertek.

„A félidőben megbeszéltük, hogy le kellett volna zárni a meccset, azt kérte az edző, hogy az első 5-10 percre nagyon figyeljünk, ez sem sikerült, de a végén összejött a győzelem.”

A Pakssal teljes lett a MOL Magyar Kupa legjobb nyolcának mezőnye, nem sokkal a meccs után pedig a párosításokat is megtudtuk.

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak