Musorujsag
Élő Eredmények

Lila átok: Ambrose arcon vágta, most épp orra tört a paksi játékosnak – videó

Lila átok: Ambrose arcon vágta, most épp orra tört a paksi játékosnak – videó

m4sport.hu
A Paksi FC hátvédje, Vas Gábor orrtörést szenvedett az Újpest elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésen.

Idő előtt véget ért az Újpest–Paks MOL Magyar Kupa-nyolcaddöntő Vas Gábor számára. A vendégek fiatal védője a második félidő elején, egy felívelés után kapott egy atyait a felugrása után karját lendítő Peter Ambrose-tól, az ütés következtében pedig eltört az orrcsontja, le is kellett cserélni.

„Nem nagyon emlékszem a történtekre, felugrottam, majd hirtelen már a földön feküdtem – mesélte a Paks honlapjának Vas. – A levegőben az újpesti játékos hátulról, a karjával véletlenül orron vágott. Orvosunk már a pályán megállapította a törést, ami rettentően fájt, így nem tudtam folytatni a mérkőzést. A hazaérkezésünket követően rögtön Szekszárdra mentem, ahol a röntgenfelvételek is megerősítették, eltört az orrcsontom. Ezt követően a helyére is tették, ami érdekes módon – gondolom, a sok fájdalomcsillapítótól – nem is fájt annyira. Most pár napig pihennem kell, aztán valószínűleg maszkot kell csináltatnom. Bizakodó vagyok, meglátjuk, hogyan alakul a jövő hét, én már akkor újra a csapat rendelkezésére állnék.”

Szegény Vas Gábornak nem kedvenc ellenfele az Újpest: a két csapat augusztusi bajnokiján kulccsonttörést szenvedett, most pedig orra bánta a randevút. A következő Paks–Újpest március végén esedékes, vélhetően addigra Vas bevethető lesz, kérdés, milyen bátorsággal megy neki a mérkőzésnek.

További tartalmak