Musorujsag
Élő Eredmények

„Szerintem nyáron Európán belül, vagy az MLS-be igazol, ő is ezt szeretné” – vélekedik Abu Fani ügynöke

„Szerintem nyáron Európán belül, vagy az MLS-be igazol, ő is ezt szeretné” – vélekedik Abu Fani ügynöke

m4sport.hu
Slomi Ben Ezra, a Ferencvárosban szereplő Mohammed Abu Fani ügynöke az izraeli televízióban kilátásba helyezte a játékos nyári klubváltását.

 

A 25 éves Mohammed Abu Fani tavaly júliusban szerződött a Ferencvároshoz, az érkezése óta pedig remekül teljesít, 37 tétmérkőzésen 5 gól mellett 15 gólpassz szerepel a neve mellett.

A középpályással kapcsolatban néhány napja lehetett olvasni a Lionel Messit is soraiban tudó Inter Miami érdeklődéséről, erre reagált most a játékos édesapja, Sami Abu Fani, de megszólalt Slomi Ben Ezra játékosügynök is – az izraeli Sport5 csatorna műsorában elhangzottakat az ulloi129.hu szurkolói portál szemlézte.

„Inter Miami? Tudom, hogy érdeklődnek, de nincs egyelőre hivatalos ajánlat. A fiam ára, ahogy én tudom, négymillió lenne a nyáron, de most csak 8-10 millió euró közt engednék el. A Ferencváros nagyon jó Mohamednek. Erős csapat, sok kiváló légióssal. Messivel játszani nyilván álomszerű lenne, egyszeri gyönyör.  Ha Beckham a csapatában akarná tudni Mohamed Abu Fanit, az érthetően nagy megtiszteltetés lenne.”

Slomi Ben Ezra, a középpályás menedzsere egyáltalán nem kertelt: úgy véli, Abi Fani 2024 nyarán elhagyja a Ferencvárost.

„Nem tudták, hogy már játszott Leo ellen a BL-ben, egy játékosprofilt kerestek, az USA-ban mindenkiről vannak adataik, Abu Fani jött elő a keresés során. Gilad Kacav és én Budapesten jártunk, a klubvezetés nem engedte el. Ebben az átigazolási ablakban aligha jön össze, az egyetlen esély talán a nyáron. A tárgyalások során mindenkinek megvannak a maga érdekei. Ott van a Ferencvárosé. Szerintem nyáron Európán belül, vagy az MLS-be igazol(unk), Abu Fani is ezt szeretné. Az idei szezonjában meglepően jó számokat hozott, és a képességei is elég jók. Magas szinten van. Nemrég jöttem meg Magyarországról, kérdezzék meg Pisontot vagy Sallóit. Szerintük is Abu Fani a legjobb játékos Magyarországon. Abu nyáron már picit több, mint 26 éves lesz. Ha jön egy négymillió eurós ajánlat, arra senki nem mondhat nemet. Kettőért vették, a szezont akár 20 gólpasszal is befejezheti – 13 meccs van még, 15, ha bejutnak a kupadöntőbe. Alig két hete voltam nála, egy remek helyen lakik, egy izraeliek által épített lakóparkban. Az edzőközponttól 10 percre, sok barátja van – nagyon jól érzi magát.”

A transfermarkt.de piaci portál úgy tudja, Abu Faninak 2027 nyaráig van érvényes szerződése a magyar rekordbajnokkal.

 

Borítókép: Pireusz, 2024. február 15. Mohammad Abu Fani (j), a Ferencváros és Kósztasz Fortunisz, az Olimpiakosz játékosa játékosa a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott, Olimpiakosz - Ferencvárosi TC elsõ mérkõzésen a pireuszi Karaiszkakisz Stadionban 2024. február 15-én. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak