Musorujsag
Élő Eredmények

Szoboszlai Dominik a dühkitöréséről: Kicsit elvesztettem a fejem, de a társak ott voltak mellettem

Szoboszlai Dominik a dühkitöréséről: Kicsit elvesztettem a fejem, de a társak ott voltak mellettem

m4sport.hu
Szoboszlai Dominik a péntek esti magyar–török válogatott mérkőzés után elárulta, kicsit elvesztette a fejét az első félidő végén és „volt egy-két dühkirohanása”, de a társak ott voltak mellette és segítettek neki, ahogyan ő is szokott. A szünetben rendezték a sorokat, a második félidő előtt megbeszélték a stratégiát és az ahhoz szükséges hozzáállást, amit szinte rögtön, már a 48. percben sikerült gólra váltani – a csapatkapitány által értékesített büntetővel.

Szoboszlai Dominik mérkőzés után nyilatkozata:

A meccset eldöntő tizenegyeséről, amit ezúttal is a jobb kapufához rúgott, azt mondta, most kicsit vacillált, de ha eddig bejött az az oldal, miért változtatna. Felnőtt pályafutása során egyébként ez volt a 17. értékesített büntetője, 18 próbálkozásból.

A csapat játékával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a saját térfélen már egész jól tartják a labdát, ezt kell feljebb és feljebb tolni, hogy egyre több helyzetük legyen.

Leszögezte, a hozzáállással, a győzni akarással ezúttal sem volt gond:

„Minden meccsre úgy megyünk ki, hogy nincs edzőmeccs. Minden meccsre úgy megyünk ki, hogy nyerni akarunk. Ez volt megbeszélve egymás között is, akár a kapitány részéről is, akár az én részemről is, úgyhogy mindenki vette a fáradtságot és beleadott mindent.”

Kapcsolódó tartalom

Kapcsolódó tartalom

További tartalmak