Musorujsag
Élő Eredmények

Sztankovics szerint csak a második félidőben haraptak úgy, ahogyan elvárja

Sztankovics szerint csak a második félidőben haraptak úgy, ahogyan elvárja

m4sport.hu
A Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Mezőkövesdet az OTP Bank Liga 26. fordulójának zárómérkőzésén, ezzel pedig öt pontra növelte előnyét a tabella élén. A lefújás urán a főszereplők értékeltek az M4 Sport kamerája előtt.

„Az első harminc percben nem a mi szintünknek megfelelően játszottunk, a második félidőben viszont már azt a harapós játékot láttam, amit szerettem volna” – értékelt Dejan Sztankovics, a Ferencváros vezetőedzője.

„Kevés beszéd és minél több munka a kulcsa mindennek” – reagált a szerb mester arra, hogy előnyük öt pontra nőtt az Újpest ellen 2–1-es vereséget szenvedő Ferencváros előtt.

Kapcsolódó tartalom

A mérkőzés első két gólját Stjepan Loncar szerezte, mindkétszer egy komoly hazai védelmi hibát kihasználva.

A bosnyák középpályás szintén kiemelte, hogy az első félidőben nem úgy játszottak, ahogyan szerettek volna, de a fordulás után az előny birtokában már jobban kihasználták az ellenfél nyíltabb játékát.

„Tudtuk, hogy a Ferencváros minőségi csapat, ilyen hibákat nem lehet ellenük elkövetni. Két kapott gól után morálisan összeestünk és már nem hittünk a győzelemben” – mondta a vereség okairól Milan Milanovics, a Mezőkövesd vezetőedzője.

A bennmaradásért folytatott harccal kapcsolatban hozzátette, szerencsére a Ferencvárossal már nem kell játszaniuk ebben a szezonban.

„Nehéz helyzetben vagyunk, de megpróbáljuk megragadni a lehetőséget, ami még maradt” – jelentette ki.

Összefoglaló

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Puskás Akadémia FC–Fehérvár FC 0-0
Kisvárda-Master Good–Debreceni VSC 1-3
MTK Budapest–Kecskeméti TE 2-2
Zalaegerszegi TE FC–Diósgyőri VTK 5-1
Paksi FC – Újpest FC 1-2 (1-1)

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak