Musorujsag
Élő Eredmények

A Honvéd tulajdonosa megerősítette: tárgyalnak a klub eladásáról

m4sport.hu

Bozó Zoltán, a Honvéd tulajdonosa a sportal.hu-nak exkluzív interjúban ismerte be: javában folynak a tárgyalások a klub eladása kapcsán.

„Jelenleg sokakat foglalkoztat a klub és annak a jövője, hiszen nagy változások előtt állunk, április 7-ére pedig figyelemfelkeltő megmozdulást szerveznek a kispesti szurkolók” – kezdte a beszélgetést Bozó, aki 2019-ben lett a Honvéd tulajdonosa.

Hozzátette, az furcsán venné ki magát, ha ők is a szurkolókkal együtt tüntetnének, azzal azonban teljesen egyetértenek, hogy az a teljesítmény, amit a csapat mutat, bőven hagy kívánnivalót maga után.

Fotó: Budapest Honvéd

Ezután a klub eladásával kapcsolatban is megszólalt, egyben elismerte, folynak tárgyalások a Honvéd eladása kapcsán.

„Tény, hogy hónapok óta folynak a tárgyalások, melynek eredményeként a klubnak új tulajdonosa lehet. Ugyanakkor ez egy üzleti tárgyalás, – és mint minden ilyen esetben – a feleknek titoktartási kötelezettsége van” – utalt Bozó az egyre hangosabb hírekre, melyek szerint a klub az egykori diósgyőri befektető, Leisztinger Tamás kezeibe kerülhet.

Fotó: Budapest Honvéd

A jelenlegi tulajdonos elmondta, 2019-ben, a klub megvételekor számítottak szponzorokra, ám akadtak olyan külsős tényezők, melyek mindent bedöntöttek.

„Számítottunk a szponzorokra. Egyébként a közös életünk jól indult, hiszen egy évvel az érkezésünk után megnyertük a Magyar Kupát. Közben már kerestük a támogatókat, ígéretes tárgyalásokat folytattunk, de a koronavírus-járvány kirobbanásával elfelejthettük az egészet” – mondta.

Az elmúlt öt évre mindezek mellett jó szívvel gondol, legszebbnek magát a klubot tartja az ittlétében, hisz ahogy sok mindenkinek, neki is szívügye volt a kispestiek sorsa, majd hozzátette, az új tulajdonos egyébként egy gazdaságilag rendben lévő Honvédot vehet át.

További tartalmak