Musorujsag
Élő Eredmények

Drazic-ollózás, netán Könyves-bomba? – szavazzon március legszebb NB I-es góljára és védésére!

Drazic-ollózás, netán Könyves-bomba? – szavazzon március legszebb NB I-es góljára és védésére!

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 2023/2024-es idényében is a szurkolók választhatják ki az adott hónap legszebb találatát és legnagyobb bravúrját az M4 Sport és a Magyar Labdarúgó Szövetség közös szavazásán. Cikkünkben ezúttal a négy-négy márciusi jelöltre voksolhatnak.

Az MLSZ szakmai zsűrije az M4 Sport szakértőivel kiegészülve kiválasztotta a négy márciusi forduló legszebb találatait és védéseit, olvasóink pedig ezúttal is szavazhatnak, melyik legyen a hónap legjobbja.

Március első hétvégéjén a Debrecen kapujába egy ballábas bombával betaláló Bőle Lukácsé volt a legszebb találat. Egy héttel később is egy mezőkövesdi játékosé, Stefan Drazicé lett az elismerés, a támadó ollózó mozdulattal lőtt gólt a Diósgyőrnek. A válogatott szünet előtti (25.) fordulóban Jurek Gábor (DVTK) Paksnak lőtt szabadrúgásgólja találtatott a legszebbnek, míg húsvétkor a Könyves Norbert találata, a paksi csatár kiszorított helyzetből lőtte ki a hosszút az Újpest ellen.

Szavazzon a kedvencére — csütörtök 8 óráig!

Ami a védéseket illeti: paksi, mezőkövesdi, fehérvári és kisvárdai kapus pályázik március legszebbjére. A Szappanos Pétert helyettesítő Simon Barnabás egy ajtó-ablak ziccerbe nyúlt bele ujjheggyel, Riccardo Piscitelli a Diósgyőr ellen mutatott be bravúrt Bényei Ágoston lövésénél, a díjat decemberben és februárban, tehát sorozatban kétszer is bezsebelő Tóth Balázs márciusban egy KTE-fejes védésével került a jelöltek közé, a 26. fordulóban pedig egy közeli Dzsudzsák-lövést hárító Kovács Marcell mutatta be a legszebb védést.

Szavazzon a kedvencére — csütörtök 8 óráig!

A szavazáson nyertes játékosok a következő fordulóban vehetik át elismerésüket az M4 Sport riporterétől, valamint a havi győztesek közül kerül majd ki az év legszebb gólja és védése is a szezonzáró RangAdó Gálán, szintén a szurkolók szavazatai alapján.

Borítókép: Jurek Gábor, Stefan Drazsics, Könyves Norbert, Bőle Lukács (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt, Mezőkövesd Zsóry, Paksi FC, MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak