Musorujsag
Élő Eredmények

Ilyen egy tipikus NB I-es meccs Blagojevics szerint: jó megmozdulások és elemi hibák egyvelege

Ilyen egy tipikus NB I-es meccs Blagojevics szerint: jó megmozdulások és elemi hibák egyvelege

m4sport.hu
Az MTK Budapest 2–1-re győzött a DVSC otthonában az OTP Bank Liga 27. fordulójában. A mérkőzést követően a főszereplők az M4 Sport helyszíni riporterének, Török Olivérnek értékeltek.

„Gratulálok az MTK-nak a győzelemhez, ha valaki háromszor is legyőz minket, az nem véletlen. Tipikus NB I-es meccs volt, minden megvolt benne, rengeteg jó megmozdulás és elemi hibák is egyszerre. Az első 15 perc alatt hármat is lőhettünk volna, de egyértelmű hibáink voltak védekezésben, az MTK támadó átmeneteire nem találtunk megoldást” – értékelte a vesztes mérkőzést Szrdjan Blagojevics.

A DVSC vezetőedzője szerint jól változtattak utána, s közel voltak a pontszerzéshez is, de nem voltak hatékonyak.

„Minden arcunkat megmutattuk, az első félidőben kimondottan jól teljesítettünk. Akkor is nagy volt rajtunk a nyomás, de még frissebbek voltak a lábak. Jól menedzseltük az időt, ezt is meg kell említeni. Nagyszerű este volt” – fogalmazott Horváth Dávid, aki szerint az első félidejük egy minta volt, szeretnének minél többször ilyen magas színvonalon játszani, de ez még a jövő.

Az MTK vezetőedzője kiemelte U21-es válogatott játékosai teljesítményét, Kosznovszky Márk és Horváth Artúr gólt szerzett, Kata Mihály pedig „válogatott formában futballozott”.

A szépítő Bárány Donát szerint az első félidőt nagyon elrontották, utána visszajöttek a meccsbe, de nem tudták bepasszírozni az egyenlítő találatot, emiatt természetesen csalódottak. Az MTK második gólját szerző Horváth Artúrnak jólesett a találata, de maradt benne hiányérzet egy kihagyott helyzete miatt. Hozzátette, még nem feledték a hétközi kupakudarcot, de a bajnokságban még vannak céljaik.

Összefoglaló:

OTP Bank Liga, 27. forduló
Debreceni VSC–MTK Budapest 1–2 (0–1)
Debrecen, Nagyerdei Stadion

V: Erdős József

Gólszerző: Bárány (57.), ill. Kosznovszky (16.), Horváth A. (50.)
Sárga lap: 
Dreskovics (84.), Dzsudzsák (86.), Ferenczi (94.), ill. Kocsis G. (24.), Jurina (84.), Varju (86.), Hei (94.), Nagy Zs. (99.)

DVSC: Megyeri – Baranyai (Tuboly, 87.), Dreskovics, Lagator, Ferenczi – Ojediran (Szécsi, 87.) – Vajda B. (Loncar, 55.), Dzsuzdsák, Manrique (Szuhodovszki, 55.), Domingues (Bódi, 55.) – Bárány
MTK: Demjén – Kocsis G., Kádár, Nagy Zs. – Hei, Kosznovszky, Kata, Horváth A. (Végh, 73.), Antonov – Németh K. (Jurina, 60.), Bognár

Borítókép: Srdjan Blagojevic (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak