Musorujsag
Élő Eredmények

Pakson köthet ki a Fradi korábbi válogatott középpályása - sajtóhír

Pakson köthet ki a Fradi korábbi válogatott középpályása - sajtóhír

m4sport.hu
Amennyiben létrejön a megállapodás, a szezont egy japán bajnoki arannyal és egy magyar bajnoki éremmel - esetleg kupagyőzelemmel - zárhatja.

 

Vécsei Bálint tavaly nyáron hagyta el Ferencvárost, a miután lejárt a szerződése és nem sikerült megállapodniuk a folytatásról. A 12-szeres válogatott középpályás Japánban a Kobe játékosaként bajnoki címet szerzett, de a kevés játéklehetőség – két meccsen összesen 22 perc – miatt januárban onnan is tovább állt.

A 30 esztendős játékos akkor úgy fogalmazott, a váltásban jelentős szerepet játszott, hogy szeretne visszatérni a válogatottba és kiharcolni a helyét az Eb-n szereplő együttesben.

Az nso.hu értesülései szerint elsősorban külföldi ajánlatra várt, de mivel ez nem jött össze, itthon folytathatja pályafutását. A lap szerint hétfőn már orvosi vizsgálaton járt az OTP Bank Ligában második helyen álló és minden bizonnyal dobogón végző Paksi FC-nél és a napokban szerződést is köthet a Magyar Kupában elődöntős klubbal.

 

 

Borítókép: Budapest, 2023. március 27. Vécsei Bálint (b) és a bolgár Valentin Antov a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én. MTI/Kovács Tamás

További tartalmak