Musorujsag
Élő Eredmények

Megvan az utolsó Eb-felkészülési meccs pontos időpontja is

Megvan az utolsó Eb-felkészülési meccs pontos időpontja is

m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott június 8-án 18 órától játssza Debrecenben az Izrael elleni felkészülési mérkőzést, amely az utolsó meccsük lesz Szoboszlai Dominikéknak az Európa-bajnokság előtt.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttesére még két felkészülési mérkőzés vár a nyári Eb-ig: június 4-én 20.45-től Írországban lép pályára a nemzeti csapat, négy nappal később pedig Debrecenben fogadja Izraelt, a Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki bejelentése alapján 18 órától. Az M4 Sport és az m4sport.hu mindkét mérkőzést élőben közvetíti.

A magyar válogatott az Európa-bajnokság csoportkörében június 15-én 15 órakor Svájc ellen kezd Kölnben, június 19-én 18 órától a házigazda Németország lesz az ellenfél Stuttgartban, majd Skócia következik június 23-án 21 órától, szintén Stuttgartban.

Borítókép: Budapest, 2024. március 22. Szoboszlai Dominik (k) a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. március 22-én. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak