Musorujsag
Élő Eredmények

Szabó István: Még egy lapáttal rá kell tenni; Bódi Ádám: Sajnos nem vagyok egy Dombi Tibi

Szabó István: Még egy lapáttal rá kell tenni; Bódi Ádám: Sajnos nem vagyok egy Dombi Tibi

m4sport.hu
Debreceni oldalon elismerték, hogy némi szerencsével győzték le a Kecskemétet az OTP Bank Liga 28. fordulójában, míg a KTE-nél amondók, még egy pici kell az immár négymeccses nyeretlenség megszakításához.

„Gyakorlatilag ide másolhatnánk a múlt heti értékelésemet. Ma minden láthattunk a pályán: voltak jó akciók, rosszak, hibák, helyzetek, egyik csapat sem kontrollált, a nagy különbség viszont, hogy győztünk” – nyilatkozta a hazai mester.

Srdjan Blagojevic hozzátette, az első félidőben mutatott játékkal elégedett volt, a másodikban valamiért idegesek voltak.

„Nagyon-nagyon kemény volt egy a meccs, roppant fontos ez a győzelem, és el kell ismernem, hogy szerencsénk is volt” – mondta.

„Még egy pici kell” – állapította meg Szabó István, aki hasonló meccset játszottak, mint múlt héten a Puskás Akadémia ellen, de most nagyobb benne a hiányérzet, mint akkor.

„Ma sokat tettünk azért, hogy legalább az egyik pontot elvigyük. Még egy lapáttal rá kell tenni és akkor meglesz az a győzelem” – utalt a vezetőedző arra, hogy a tavaszi idényben mindössze egy pontot szereztek idegenben.

Bódi Ádám a 300. NB I-es mérkőzését játszotta, és ha úgy vesszük, nem sok hiányzott, hogy gólt szerezzen, hiszen ő állt oda az első félidőben befújt tizenegyeshez, amelyet utóbb visszavont a játékvezető.

„Nem tudom, milyen felvételt láttak. Lehet, hogy a labdát is elrúgta, nem tudom, ilyenkor mi a szabály, de én éreztem a rúgást. Nem vagyok az a szimulálós fajta, főleg nem ilyen helyzetben. Sajnos nem vagyok egy Dombi Tibi, aki meg tudja csinálni ezeket a tizenegyeseket. Jobban örültem volna, ha nem rúg fel, és akkor el tudom rúgni a hosszút” – fogalmazott.

A másik oldalon Kersák Roland első élvonalbeli találkozóját játszotta, a 26 éves kapus az öt sárga miatt eltiltott Varga Bencét helyettesítette, és nem rajta múlott, hogy ezúttal is elmaradt a KTE idegenbeli pontszerzése.

„Azt éreztem, hogy nyomunk-nyomunk, és akkor jött egy pontrúgás után a tizenegyes. Sajnos ilyen az élet. Nekünk is voltak ziccereink, de nem sikerült berúgni őket. Reméljük, hogy ahogy most mellettük állt a szerencse, úgy jövő héten mellettünk áll majd” – mondta Kersák.

Borítókép: Kecskeméti TE

További tartalmak