Musorujsag
Élő Eredmények

„Értékelhetetlen és elfogadhatatlan” – nehezen találják már a szavakat Mezőkövesden az újabb zakó után

„Értékelhetetlen és elfogadhatatlan” – nehezen találják már a szavakat Mezőkövesden az újabb zakó után

m4sport.hu
A Puskás Akadémia 4–0-ra kiütötte a Mezőkövesdet az OTP Bank Liga 28. fordulójában. A találkozót követően a főszereplők az M4 Sport helyszíni riporternőjének, Czinger-Koczka Henriettának értékeltek.

„Null-nulláig tudunk csak jól játszani, amint kapunk egyet, összeesik a csapat. Egy régi törvény: ha nyer a csapat, a játékosok érdeme, ha veszít, az edző hibája. Nehéz a helyzet, ez van” – mondta csüggedten Milan Milanovics.

A szerb szakvezető is elismerte, szinte nem tudnak már semmibe kapaszkodni, de természetesen megtesznek mindent a hátralevő fordulókban.

„Örülök az eredménynek, bíztam benne, hogy úgy folytatjuk, mint Kecskeméten abbahagytuk. Az eleje nehéz volt, de az első gól megfogta a csapatot. A félidőben is mondtam, hogy mi diktáljuk a tempót, ezt a fiúk betartották, így pihentetni is tudtunk. Megérdemelt volt a győzelmünk” – értékelt Hornyák Zsolt, aki a négy szerzett gól ellenére a helyzetkihasználással nem volt elégedett.

A Puskás Akadémia vezetőedzője már előretekintett a Paks elleni bajnokira is, külön készülnek Böde Dánielre és Könyves Norbertre is, más mérkőzés lesz.

Nagy Zsolt csalódott volt az elvett gólja miatt, s szerinte voltak hibáik, ugyanakkor magabiztosan nyertek. Cseke Benjámin szerint nem törődtek bele a kiesésbe, de értékelhetetlen és elfogadhatatlan teljesítményt nyújtanak.

Összefoglaló:

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia FC 0-4 (0-3)
Mezőkövesd, Városi Stadion, v.: Káprály
 gólszerzők: Levi (28.), Puljic (41., 61.), Brandon (45.+3.)

Mezőkövesd: Kovácsik – Kállai, Pillár, Beriasvili (Lukic, 76.), Szivacski – Da. Babunski (Cseri, a szünetben), Brtan, Szolgai – Vajda (Kócs-Washburn, a szünetben), Drazic (Szalai, a szünetben), Molnár (Cseke, a szünetben)
Puskás Akadémia: Pécsi – Maceiras, Golla, Stronati, Brandon (Markgráf, 66.) – Plsek (Komáromi, 66.), Corbu (Soisalo, 74.), Szolnoki – Levi (Nissilä, 37.), Puljic (Colley, 66.), Nagy Zs.

Borítókép: Mezõkövesd, 2024. március 31. Milan Milanovic, a Mezõkövesd szerb vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezõkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkõzésen a mezõkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak