Musorujsag
Élő Eredmények

„Rég játszottunk ilyen gyengén, mint az első félidőben” – aztán viszont már a Diósgyőr irányított az MTK ellen

„Rég játszottunk ilyen gyengén, mint az első félidőben” – aztán viszont már a Diósgyőr irányított az MTK ellen

m4sport.hu
Az MTK Budapest hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Diósgyőrrel az OTP Bank Liga 28. fordulójában. A mérkőzést követően a főszereplők az M4 Sport helyszíni riporterének, Török Olivérnek értékeltek.

Horváth Dávid nem a cseréihez köti az egyenlítő gólt, frissítenie kellett már a támadóharmadban.

„Keresték a fogást egymáson a csapatok, hol kisebb és nagyobb sikerrel. Amikor úgy tűnt, hogy kontrolláljuk a meccset, visszavette az irányítást a Diósgyőr. A második félidőben kevesebbet tudtunk kijönni a térfelünkről, nagy nyomást helyezett ránk az ellenfél. Elfogadjuk az eredményt” – így az MTK mesterének értékelése, aki szerint jó jel, hogy már nem elégedettek a döntetlenekkel.

„Hasonló meccs volt, mint a Fradi ellen, de abból a szempontból mégsem, hiszen sokkal több lehetőséget alakítottunk ki, amiből lehetett volna még több, ha az utolsó passzok pontosabbak. Ugyanakkor a második félidőben mutatott teljesítményünkkel elégedett vagyok, remek mentalitással futballoztak a végén” – értékelt Vladimir Radenkovics, aki szerint viszont még sokat kell tanulniuk, hogy végig magasabb szinten játsszanak.

A DVTK vezetőedzője elárulta, most is a három pontra törekedtek, nem véletlenül cserélt be sok támadót a második félidőben.

Az egymást remekül érző Bognár István, Németh Krisztián páros együtt állt oda az M4 Sport kamerái elé. A teljesítményükkel elégedettek lehettek, az eredménnyel azonban kevésbé, hiszen az elvesztett két pont hiányozhat a negyedik helyért folytatott küzdelemben. Jurek Gábor szerint jól kezdték a meccset, de beleszürkültek az első félidőbe, s rég játszottak ilyen gyengén. Az utolsó húsz percük rendben volt, így sikerült egyenlíteni.

Összefoglaló:

OTP Bank Liga, 28. forduló:
MTK Budapest-Diósgyőri VTK 1-1 (1-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, v.: Vad II.
gólszerzők: Bognár (31.), illetve Pernambuco (85.)
sárga lap: Kocsis G. (43.), Kovács P. (45+2.), illetve Franchu (74.)
MTK Budapest:
Demjén – Kocsis G., Kádár, Nagy Zs. – Hej, Kosznovszky, Kata, Horváth A. (Végh, 83.), Kovács P. (Varju, 70.) – Németh K. (Jurina, 76.), Bognár (Spalek, 83.)
Diósgyőri VTK:
Ogyincov – Gera, Csorbadzsijszkij, Lund, Stephen – Vallejo, Holdampf (Klimovics, a szünetben), Pozeg Vancas (Bényei, 83.) – Jurek (Pernambuco, 68.), Szabó L. (Edomwonyi, 60.), Acolatse (Franchu, a szünetben)

Borítókép: Budapest, 2024. április 14.Kovács Patrik, az MTK (j) és Jurek Gábor, a Diósgyõr játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyõri VTK mérkõzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. április 14-én.MTI/Illyés Tibor

További tartalmak