Musorujsag
Élő Eredmények

Sztankovicsért is játszott a Fradi, közös fotót küldtek neki a drámai siker után

Sztankovicsért is játszott a Fradi, közös fotót küldtek neki a drámai siker után

m4sport.hu
A Ferencváros drámai mérkőzésen, 3–2-re legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában. A mérkőzést követően a főszereplők az M4 Sport helyszíni riporterének, Farkas Mártonnak értékeltek.

„Izgalmasra sikeredett a vége, ebből tanulnunk kell, az előző meccsen is hasonló történt. Az utolsó félórára enerválttá vált a csapat, feljött ránk a ZTE, sok hibával is játszottunk. Ugyanakkor mutatta a csapat tartását, hogy így is megnyertük a mérkőzést” – értékelt Dejan Sztankovics hiányában Leandro de Almeida asszisztensedző.

Kenan Kodro góljáról elmondta, nagyon örültek az első góljának, sokat dolgoznak érte akár edzések után is. A fia betegsége miatt hiányzó Sztankovicsért is játszottak, közös képet is készítettek neki, de Leandro a szurkolóknak is köszönetet mondott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

„Az elején gyámoltalanok voltunk, bár voltak esélyeink, amit, ha bátrabban játszunk le, több lehetőségünk lett volna. Utána pedig kis túlzással csak rólunk szólt a játék. Nagyon sajnálom a srácokat, mert ilyen játékkal egy pontra mindenképp rászolgáltunk volna. 0–2-ről visszajönni egy Fradi ellen eleve nagy dolog, de nem engedték…” – fogalmazott Márton Gábor.

A második félidőben taktikai változtatásokat hajtottak végre, amelyek remekül működtek, emellett a szakvezető egy elmaradt tizenegyest és egy óriási kihagyott ziccert is a vereség egyik összetevőjének látott. Ettől függetlenül büszke játékosaira, nemcsak a mostani mérkőzés, hanem az elmúlt hetek teljesítménye miatt is.

Az első ferencvárosi gólját szerző Kenan Kodro elmondta, az első harminc percben remekül játszottak, utána viszont kicsit leálltak, a ZTE pedig jó csapatként ezt kihasználta. Góljáról elmondta, emlékezetes marad számára, örül, hogy győzelemhez segítette a csapatot. A csereként beállva két gólpasszig jutó Kiss Bence szerint szabálytalankodtak ellene az utolsó gól előtt. A középpályás nehezen találta a szavakat, mert meg is nyerhették volna a meccset, ehelyett pont nélkül maradtak – holott hármat is érdemelhettek volna.

Összefoglaló:

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Zalaegerszegi TE FC-Ferencvárosi TC 2-3 (0-2)
Zalaegerszeg, v.: Erdős
gólszerzők: Mance (73., 88.), illetve Traore (14.), Kodro (25.), Ben Romdhane (97.)
sárga lap: Németh D. (94.), illetve Varga B. (92.), Ben Romdhane (98.)
Zalaegerszegi TE FC:
Dombó – Szendrei, Evangelu, Szafronov, Medgyes – Croizet (Vogyicska, 59.), Bedi (Kiss, 59.), Sankovic, Mim (Ubochioma, 66.) – Mance, Sajbán (Németh D., 66.)
Ferencvárosi TC:
Dibusz – Ramírez, Abena, Makreckis, Borka – Maiga – Traore (Lisztes, 55.), Zachariassen (Pászka, 86.), Abu Fani (Ben Romdhane, 55.), Katona B. (Szevikjan, 75.) – Kodro (Varga B., 75.)

További tartalmak