Musorujsag
Élő Eredmények

A Mezőkövesd szenegáli játékosa szerint „hazudtak” a sérüléséről, a klub reagált: „nem profi labdarúgóhoz méltó”

A Mezőkövesd szenegáli játékosa szerint „hazudtak” a sérüléséről, a klub reagált: „nem profi labdarúgóhoz méltó”

m4sport.hu
Kisebb botrány van kialakulóban az NB I-ben a kiesés felé zuhanó Mezőkövesdnél. Ami biztosnak tűnik: valami nem stimmel Milan Milanovics vezetőedző és játékosa, Christian Gomis között.

Az OTP Bank Liga sereghajtó, 12. helyén álló Mezőkövesd a 28. forduló zárómérkőzésén a Puskás Akadémia ellen szenvedett 4–0-s vereséget, a következő hétvégén pedig már matematikailag is biztossá válhat a hetek óta szinte borítékolható kiesés, így érthető, hogy nem túl önfeledt hangulat uralkodik a klubnál.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy a klub és egyik játékosa nyilvános vitába keveredett.

A Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt Milan Milanovics vezetőedző azt nyilatkozta, sérülés miatt nem számíthat a szenegáli Christian Gomis játékára.

A középpályás még a mérkőzés közben Instagram-oldalán reagált – a posztot a Riafoci szúrta ki.

„Nem vagyok sérült, minden rendben velem. Kérlek, mondjátok el az igazat, senkinek nem engedem, hogy hazudjon rólam” – írta Gomis.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RiaFoci (@riafoci) által megosztott bejegyzés

Erre a Mezőkövesd hétfő este közleményben reagált, amiben azt írják, Milan Milanovics vezetőedző az edzésen nyújtott teljesítményből és a mért adatok alapján „arra következtetett, hogy Christian Gomis nem teljesen egészséges, játékra alkalmatlan”.

Hozzáteszik:

„Amennyiben Christian Gomis nem az egészségügyi állapota, hanem egyéb tényezők miatt nem teljesített megfelelően, az nem profi labdarúgóhoz méltó, minthogy az sem, ahogy a saját klubjáról és annak alkalmazottjáról nyilatkozott. Az említett hétvége további történése, hogy Christian Gomis profi labdarúgó a Debreceni VSC mérkőzését élőben a helyszínen tekintette meg, míg saját csapatáé kevésbé érdekelte, így azon nem jelent meg.”

Tehát a klub szerint a Honvédtól igazolt középpályás viselkedése több szempontból sem profi, de az nem teljesen derült ki, hogy tényleg sérült-e vagy valami más ok áll a kihagyása hátterében.

facebook.com/mezokovesdzsory

Ami viszont biztos, hogy a szezon első felében stabil tagja volt a Mezőkövesd kezdőcsapatának, Milan Milanovics februári kinevezése óta azonban csak egy mérkőzést játszott.

Borítókép: facebook.com/mezokovesdzsory

További tartalmak