Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Stankovic visszatért a Fradihoz, ott lehet a bajnokavatáson

Stankovic visszatért a Fradihoz, ott lehet a bajnokavatáson

m4sport.hu
Visszatért a Ferencváros labdarúgócsapatához Dejan Stankovic vezetőedző, aki így jelen lehet a Kisvárda elleni szombati mérkőzésen, amelynek végén akár bajnoki címet is ünnepelhet játékosaival.

A szerb tréner a múlt heti, a Zalaegerszeg ellen 3–2-re megnyert mérkőzésen nem volt jelen, mivel Milánóba utazott kórházban ápolt fiához. „Milánóban vagyok a fiammal, ő ugyanis kórházba került három nappal ezelőtt – mondta a zöld-fehérek közösségi oldalán múlt szombaton közzétett videóban a szerb szakember. – Rendkívül fontos meccset kell megvívnia, együtt kell megvívnunk. Remélem, a következő három-négy napban megkapjuk a vizsgálati eredményeket és megkezdheti a rehabilitációt. Ebben a helyzetben a család az első.”

A Ferencváros csütörtökön közölte, hogy Stankovic visszatért a csapathoz, így jelen lehet a szombati mérkőzésen, amelyen a csapat bebiztosíthatja a bajnoki címet. A Ferencváros ugyanis 14 ponttal vezet az NB I-ben, így ha a 29. fordulóban legyőzi a kieső helyen álló Kisvárdát, akkor behozhatatlanná válik az előnye.

Borítókép: Dejan Stankovic (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

További tartalmak