Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Sztankovics interjú közben kapott pezsgőfürdőt a bajnoki címet ünneplő játékosaitól

Videó: Sztankovics interjú közben kapott pezsgőfürdőt a bajnoki címet ünneplő játékosaitól

m4sport.hu
Nem úszta meg a pezsgőt Dejan Sztankovics, a Ferencváros vezetőedzője, miután csapata a Kisvárda elleni hazai döntetlennel bebiztosította sorozatban hatodik bajnoki címét. A szakember a mérkőzés után az M4 Sportnak értékelte a mérkőzést és az aranyérmet, de játékosai hirtelen félbeszakították, ám egyáltalán nem bánta.

Sztankovics az interjúban először köszönet mondott a klubnak, Kubatov Gábor elnöknek és mindenkinek, aki a bajnoki sikerért dolgozott. Alig kezdődött el a beszélgetés, de ünneplő játékosai félbeszakították az edzőként háromszoros szerb, s most már magyar bajnok edzőt.

Hozzátette, nagyon fontos számára, hogy sorozatban hatodik címét ünnepelheti a klub, de számára rendkívül fontos és nagy győzelem, hogy milyen összetartó csapat küzdött a klubért.

„Lehet, hogy én vagyok a főnök, de a csapatért, a játékosokért dolgozó emberek nélkül nem lehetnénk itt. A stábom nélkül nulla vagyok” – mondta.

A Ferencváros csapatkapitánya, Dibusz Dénes értékelésében azt mondta, a lényegen nem változtat, hogy nem győzelemmel biztosították be a végső győzelmet.

„Hosszú idény vége felé járunk és voltak benne nehéz időszakok, de a vége szépre sikeredett” – nyilatkozta az M4 Sportnak.

A Fradival hétszeres bajnok kapus széles mosollyal megjegyezte, tízig lát előre – utalva az MTK sorozatban 10 bajnoki aranyéremből álló rekordjára. „Szép kerek szám” – tette hozzá.

A vezetőedző egyébként a meccs utáni sajtótájékoztatót sem úszta meg pezsgőfürdő nélkül, a játékosok Eldar Civic és Pászka Lóránd vezetésével rontottak be a terembe.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="3190766" align="aligncenter"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2024/04/D__HR20240420035-1-1920x1080.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak