Musorujsag
Élő Eredmények

Alekszandar Pesics: Nem tervezem elhagyni a Ferencvárost; nem a Dibusszal való konfliktusom miatt büntetnek

Alekszandar Pesics: Nem tervezem elhagyni a Ferencvárost; nem a Dibusszal való konfliktusom miatt büntetnek

m4sport.hu
Alekszandar Pesics, a Ferencváros szerb válogatott támadója az egyik helyi lapnak elmondta, nem tervezi elhagyni a zöld-fehéreket.

 

A 31 esztendős csatár helyzete azóta vált kérdésessé a magyar rekordbajnoknál, miután márciusban kiderült: a Fradi fegyelmi okok miatt kirakta a keretéből Alekszandar Pesicset.

Noha a játékos nem sokkal később arról beszélt, hamarosan újra a felnőttcsapat rendelkezésére áll, Pesics azóta sem lépett pályára az első számú együttesben, amely a hétvégén története 35. bajnoki címét szerezte meg. Hiába a nélkülözés, nem tervezi elhagyni a klubot.

„Számomra ideális a Ferencváros. A klubnál edzek, jelenleg is büntetnek, de nem a kapussal való konfliktusom miatt. Tagadtam a dolgot, mert egyáltalán nem igaz, elég sok ember kitalálhatja, mi is történt valójában – idézi az ulloi129.hu szurkolói portál Pesics meridian:sport nevű oldalnak adott nyilatkozatát. – Még két év van hátra a szerződésemből, nem tervezem elhagyni a klubot. Beilleszkedtem a csapatba, ráadásul én és a családom is nagyon jól érzi magát Budapesten.”

Az egyszeres szerb válogatott támadó eddigi 29 tétmérkőzésen 12-szert volt eredményes a Ferencvárosban, emellett kiosztott 6 gólpasszt is.

 

Borítókép: Debrecen, 2024. február 28. Aleksandar Pesic, a Ferencváros játékosának gólöröme a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntõjében játszott Debreceni VSC-Ferencvárosi TC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 28-án. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak