Musorujsag
Élő Eredmények

Kuznyecovval szerződést bontott az ETO

Kuznyecovval szerződést bontott az ETO

eto.hu
A másodosztályban a feljutásért küzdő ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott a februárban kinevezett vezetőedzőjével, Kuznyecov Szergejjel.

A klub közleményéből kiderül, Kuznyecov egyik asszisztense, Dmitro Parhomenko és Petar Milcanovi erőnléti edző is távozik, azonban Lipták Zoltán asszisztensedző, Sebők Zsolt kapusedző, Márkus Gábor videóelemző és Kertész Áron erőnléti edző továbbra is a szakmai stáb tagja marad.

A szakvezetőtől a tavaszi szezon első fordulója előtt köszöntek el az irányításával az OTP Bank Ligába jutó Diósgyőrnél, majd rövidesen Antonio Munoz helyét foglalta el a győri kispadon. Azóta nyolc bajnokijából négyet elveszített vele az ETO – a legutóbbit hétfőn a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen, amely így pontszámban utolérte – és jelenleg három pontos hátránnyal a harmadik a Merkantil Bank Ligában.

„Úgy néz ki, el kell fogadnunk, hogy ez van és ez a maximum. Mindenkinek magába kell nézni és felelősséget vállalni, a vezetőség, én és a játékosok is benne vannak ebben a verségben” – nyilatkozta a Szeged meccs után Kuznyecov, és még azt is hozzáfűzte, hogy jelenleg a maximumuk sem elég az ilyen mérkőzések megnyeréséhez.

Egyébként már a bemutatkozása sem sikerült, a listavezető Nyíregyházától még mint legfőbb üldöző szenvedett 1-0-s vereséget a Győr.

Kuznyecov a miskolci munkája előtt asszisztensként a görög Panathinaikosznál, Oroszországban pedig a Szpartak Moszkva, valamint az Arszenal Tula stábjában is dolgozott. A szakember utódja egyébként a DAC-tól érkezett: a győriek azóta bejelentették, Borbély Balázs veszi át a csapat irányítását.

 

 

Borítókép: Kuznyecov Szergej (Fotó: ETO FC Győr/Facebook)

További tartalmak