Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Mészöly Géza: Sajnálom, hogy a VAR nem tudott a segítségünkre lenni

Mészöly Géza: Sajnálom, hogy a VAR nem tudott a segítségünkre lenni

m4sport.hu
Abban mindkét fél egyetért, hogy a kiállítás döntő jelentőségű volt, de a lila-fehérek szerint a túloldalon elmaradt egy piros lap.

A Debrecen a második félidőben emberelőnyben játszva a hajrában szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Arra volt szükség, hogy valaki bevigye a labdát a hálóba. Megnéztem, 29 lövésünk volt, míg az ellenfélnek kettő. Nagyon sokszor közel álltunk ahhoz, hogy betaláljunk, építettük a támadásokat, közel kerültünk, de egyszerűen nem sikerült bevinni a labdát” – mondta a találkozó után az M4 Sportnak Srđan Blagojević, a debreceniek mestere.

Elárulta, nem tudja, mi az oka a sok kihagyott helyzetnek, folyamatosan dolgoznak hogy fejlődjenek de sokat szenvedtek ma is. „Nem szeretnék továbbra sem a dobogóról beszélni, gratulálok a fiúknak megvan bennük a szenvedély és nagyot harcoltak ma is” – mondta a szerb szakember.

Nagyon sajnálom, hogy ebből a kiállításos párharcból rosszul jöttünk ki. Mindenki szomorú de a játékosok mindent megtettek hogy ponttal távozzunk. Nem tudom, minek kell történni, ha fejbe rúgják a játékosunkat az nem piros lap, egy véleményes odarúgás meg az” – mondta a véleménye szerint sorsdöntő szituációkról Mészöly Géza, a lila-fehérek szakvezetője.

A kiállítás után nagyon beszorultunk, egy élő falat húztunk, mindig volt egy láb aki közbelépett. Meggyőződésem, hogy nem érdemeltünk vereséget, nagyon együtt volt a csapat, sajnálom hogy a VAR nem tudott a segítségünkre lenni. Változtattunk a szünetben, hogy gyorsabban jussunk a Debrecen kapuja elé, de ez hamar változott a kiállítás miatt” – összegzett Mészöly.

Nagyot küzdött a csapat, sokat számított a piros lap a második félidő elején, hiszen eggyel kevesebben voltak, több területünk volt a támadásokra. Nem titok, szeretnénk az európai porondon indulni, ha behúzzuk a három mecset, sikerülni fog” – mondta Vajda Botond, a hazaiak fiatal játékosa.

A kiállítás után nem nagyon tudtunk mit csinálni, próbáltuk megőrizni a 0-0-t, fájó, hogy megint a végén buktunk el. Azt beszéltük a félidőben, ha megszereztük a labdákat nem tudtunk úgy támadást szervezni belőle ezen akartunk változtatni de jött a kiállítás és minden megváltozott. Küzdésben és harcosságban ezúttal nem volt probléma, három meccs van még vissza, ezeken mindent meg kell tenni ezeken” – mondta Banai Dávid, a vendégek több nagy bravúrt is bemutató kapusa.

Borítókép: Mészöly Géza (fotó: Újpest FC)

További tartalmak