Musorujsag
Élő Eredmények

Hajdú B. István: Nem voltak könnyű hetek, hónapok és a következőek sem lesznek azok

Hajdú B. István: Nem voltak könnyű hetek, hónapok és a következőek sem lesznek azok

m4sport.hu
Mint azt ahogyan a legtöbb futballkedvelő az elmúlt napokban már hallhatta, Magyarország legjobb kommentátora visszatért: Hajdú B. István műtétje és néhány hetes lábadozását követően újra mérkőzéseket közvetít az M4 Sporton, a múlt hétvégén már ő ült a mikrofon mögött az MTK–Ferencváros (1–2) örökrangadón, illetve a keddi Bayern München – Real Madrid (2–2) BL-elődöntőt is az ő hangja kísérte, sok-sok futballrajongó és az M4 Sport minden munkatársának örömére. És ha már visszatérés, természetesen a Gurulj be lassítva is! podcastben is újra reflektált az elmúlt hét legfontosabb történéseire a hazai és a nemzetközi labdarúgás világából, beszélgetőpartnerével, Berkesi Judittal.

A legfrissebb adás elején Hajdú B. István köszönetet mondott mindenkinek, aki az elmúlt időszakban gondolt rá és elárulta, bár nincsenek könnyű hetek mögötte és az előtte állók sem lesznek azok, képesnek érzi magát, hogy munkáját a tőle megszokott minőségben végezze:

„Köszönöm szépen, jobban vagyok! Köszönöm szépen mindenkinek, aki biztatott, akár írásos, akár szóbeli formában, akár csak hallottam, hogy hívta ezt-azt. Nem voltak könnyű hetek, hónapok ezek és a következeők sem lesznek könnyűek. De, jelenleg úgy érzem, arra képes vagyok, hogy bizonyos munkákat, melyeket korábban elláttam valamilyen szinten, azt most is ellássam azon a szinten. Ha nem így lenne, nem tenném. Úgy gondolom, ez magával a szakmánkkal szemben is egy szembeköpés lenne, a kollégákkal szemben és az eseménnyel szemben, amit közvetítek. És leginkább saját magammal szemben is.”

„Úgyhogy, ha hülyeséget beszéltem az MTK-Fradin vagy a Bayern-Real mérkőzésen, vagy ha hülyeséget fogok most beszélni, az nem azért van, mert megműtöttek és még különböző vizsgálatok, kezelések várnak rám. Ennek ehhez semmi köze” – fogalmazott Hajdú B. István az adás elején.

A Gurulj be lassítva is! legújabb adását teljese egészében meghallgathatja a Soundcloudon, a Spotifyon vagy az M4 Sport Youtube-oldalán.

Borítókép: MTI/Cseke Csilla

További tartalmak