Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

„Nem értem, miért kell délután egykor játszani” – Márton Gábor szerint az időjárás nyomta rá a bélyegét a ZTE játékára

„Nem értem, miért kell délután egykor játszani” – Márton Gábor szerint az időjárás nyomta rá a bélyegét a ZTE játékára

m4sport.hu
A Zalaegerszegi TE FC 2–1-re legyőzte a Mezőkövesdet az OTP Bank Liga 31. fordulójában. A mérkőzést követően a főszereplők az M4 Sport helyszíni riporterének, Farkas Mártonnak értékeltek.

„Mindenki elkövetett mindent, nem is játszottunk rosszul, erre egy ilyen gólt kaptunk a végén. Az első félidőben jól játszottunk, kellett volna még egy találatot szereznünk. A fordulás után a cserék után közvetlenül kaptunk gólt, nem rendeződtünk elég jól, vagy a beszállók nem vették fel jól a ritmust. Hiába voltunk magassági fölényben, pontrúgásból kaptunk gólt, pedig szerettünk volna legalább egy pontot itthon tartani” – hangzott Milan Milanovics értékelése.

„Az első félidő értékelhetetlen volt, mondjuk nem értem, miért kell ilyen időben játszani, délután egy órakor, ez nem segít a színvonalon. A második játékrészben többet tettünk, nyertünk” – fogalmazott egyszerűen Márton Gábor, aki nem emelte fel a hangját a szünetben az öltözőben, próbált higgadtan szólni a csapatához.

Bőle Lukács szerint jól kezdtek, irányították a játékot, de a végére kijött, hogy tétnélküli számukra a mérkőzés, nem tudták megtartani az előnyt. Az egyenlítő gólt jegyző Bedi Bence szerint megszenvedtek a győzelemért, az első félidőben nem voltak élesek, de utána váltottak, javultak és helyzeteik is adódtak.

Összefoglaló:

OTP Bank Liga, 31. forduló
Mezőkövesd Zsóry FC–Zalaegerszegi TE FC 1–2 (1–0)
Mezőkövesd, Városi Stadion

V: Pillók Ádám

Gólszerző: Szalai J. (44.), ill. Bedi (60.), Drazics (87. – öngól)
Sárga lap: 
Kállai K. (47.), Cseri (57.), Kojno (88.), ill. Evangelu (85.)

Mezőkövesd: Kovácsik – Kállai K. (Kojnok, 83.), Szivacski, Beriasvili (Pillár, 83.), Vajda – Nagy G., Szolgai – Bőle (Karnyicki, 71.), Cseri, Kócs-Washburn (Molnár G., 58.) – Szalai J.
ZTE: Dombó – Szendrei, Szafronov, Medgyes (Kovács B., 91.) – Bedi, Szankovics – Croizet (Németh D., 63.), Sajbán, Kiss B. (Mim, 62.) – Mance (Gruber, 91.)

Borítókép: Márton Gábor (M4 Sport)

További tartalmak