Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Újabb NB I-es együttes szurkolói bojkottálják csapatuk meccsét

Újabb NB I-es együttes szurkolói bojkottálják csapatuk meccsét

m4sport.hu
A Diósgyőr ultrái felelősöket akarnak az Újpest elleni megalázó vereség után, nem elég nekik a klubvezetés bocsánatkérése.

Amint arról beszámoltunk, az Újpest szurkolói nem lesznek ott a labdarúgó OTP Bank Liga zárófordulójában a Ferencváros elleni derbin. A lila-fehérek úgy fogalmaztak, nem vesznek részt Kubatov bohóc-buliján, nem asszisztálnak a bajnoki ünneplésnél, mert véleményük szerint az egész bajnokság egy cirkusz.

Az újpestiek bejelentése után egy nappal a Diósgyőr ultrái is jelezték, az utolsó két fordulóban távol maradnak szeretett csapatuk meccsétől.

„Nem asszisztálunk címerünk további meggyalázásához és a DVTK szurkolóinak sorozatos szembeköpéséhez!” – írják közleményükben. elsősorban azt nehezményezik, hogy a múlt heti újpesti 7-0-s vereség után

A klubvezetés annyival lezártnak tekintette a történteket, hogy bocsánatot kértek, míg a tulajdonos másnap délelőtt kiadott egy sablonközleményt. (Ráadásul a bocsánatkérő poszt alatt letiltották a szurkolók kommentelési lehetőségét.)

A legkevesebb, amit minden DVTK szurkoló megérdemel, az a felelősök azonnali elszámoltatása és a klubtól való mihamarabbi eltakarítása. A csapattól kezdve az edzői stábon keresztül, a mindehhez asszisztáló klubvezetésig FELELŐSÖKET AKARUNK!” – írják. Azt kérik, aki mégis kimegy a hazai meccsre, a kapu mögötti részt hagyja szabadon.

Az már teljesen véletlen, hogy a DVTK a következő fordulóban épp a Ferencvárost fogadja, míg a zárófordulóban a Fehérvár vendégeként lép pályára.

A 32. forduló valamennyi mérkőzését az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti. 

A 32. forduló programja:
május 10., péntek:
Újpest FC-Kecskeméti TE 20.15
május 11., szombat:
MTK Budapest-Puskás Akadémia FC 15.30
Zalaegerszegi TE FC-Paksi FC 17.30
Diósgyőri VTK-Ferencvárosi TC 19.30
május 12., vasárnap:
Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 14.15
Debreceni VSC-Fehérvár FC 19.30

tabella

Borítókép: Diósgyőri szurkolók ülnek minden negyedik helyen a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. május 30-án. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak