Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Mészöly Géza a játékosáról: Elfogadhatatlan, kritikán aluli volt

Mészöly Géza a játékosáról: Elfogadhatatlan, kritikán aluli volt

m4sport.hu
Az Újpest mestere szerint focizgatni akartak ütközés és futás nélkül, Szabó István szerint megérdemelten nyertek.

A Kecskemét vendégként 3-0-ra győzött az Újpest ellen pénteken a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának nyitómérkőzésén. Marco Rossi szövetségi kapitány a helyszínen tekintette meg a találkozót.

Óriási csalódás számomra a mai mérkőzés, egyetlen párharcot sem tudtunk nyerni, azt hittük, elég ha csak focizunk. Az első 20 percben működött, de aztán elkezdtek futballozni, kellettek az egyéni hibák, de az egész csapat rettentő gyenge volt. Focizgattunk, de ütközés és futás nélkül nem megy” – értékelt a találkozó után Mészöly Géza, a hazaiak mestere.

A három gólban is főszerepet vállaló Keita játékát elfogadhatatlannak, kritikán alulinak ítélte, véleménye szerint ilyen felelőtlenül játszani nem fér bele, de a többiek sem tudtak felmutatni bármit is.

Elsősorban a középpályás játékunk és a védekezésünk volt ami nagyon jól működött, a srácokat feldobta a miliő és a jó pálya. Nekünk elég sok minden sikerült, nekik kevésbe, ez hozta a sikert de úgy érzem, megérdemelten nyertünk” – mondta Szabó István, a kecskemétiek trénere.

Nagy gratuláció jár a játékosoknak, mi az a csapat vagyunk, akik a védekezésben jeleskednek, de ez elől kezdődik, és most mindenki tudta a feladatát” – mondta a szakember.

A teljesítményünk mindenben teljesen elmaradt a múlt hetitől. Úgy álltunk neki a meccsnek, hogy zárjuk le szépen az évet, mert az utolsó fordulóban nem jönnek velünk a szurkolóink, amit elfogadunk és megértünk. Sokan nem tudják, mit jelent Újpesten játszani, ezt egymás közt őszintén a négy fal között le kell rendezni” – mondta az újpestiek részéről Huszti István.

„Úgy jöttünk ide, hogy mindenképp nyerni szeretnénk, nagyon felkészültünk belőlük, de nem gondoltuk, hogy ennyire sima lesz” – mondta a kecskemétiek második góljának szerzője, Horváth Krisztofer.

A játékommal megvoltam elégedve, meg Pista bá is, jövő héten kiderül, elégedett volt e a mester” – mondta arra a kérdésre, vajon Marco Rossinak is tetszett e a játéka. A szövetségi kapitány kedden hirdeti ki a bő Eb-keretet. A kerethirdetést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: Mészöly Géza (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak