Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Mindkét edző szerint igazságos volt a ZTE-Paks döntetlenje

Mindkét edző szerint igazságos volt a ZTE-Paks döntetlenje

m4sport.hu
Az első félidőben a hazaiak, míg a másodikban a vendégek voltak veszélyesebbek.

A Magyar Kupa-döntős Paks 1-1-es döntetlent játszott a Zalaegerszeg vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában, ezzel biztosította dobogós helyezését.

Az első félidő elején megleptük a Paksot, vezethettünk volna több góllal is de nem sikerült sajnos. Ismerjük a Paksot, tudjuk, hogy mennek előre, de most egész jól hatástalanítottuk őket. Úgy érzem, igazságos eredmény született” – összegzett Márton Gábor, a hazaiak mestere.

Véleménye szerint ugyanúgy ahogy a Paks fantasztikusan teljesített tavasszal a Zalaegerszeg is remekül szerepelt, de vannak még céljaik, ám már nagyon várja a pihenést, mert ő is alaposan elfáradt a szezon végére. A szakember szerint több esélyünk van most, mint a két évvel ezelőtti fináléban.

Kis lépésekkel haladunk előre, a jövő héten más feladatunk lesz, most is úgy cseréltünk, hogy szerdára mindenki friss legyen” – mondta a paksiakat irányító Bognár György, utalva rá, hogy szerdán kupadöntőt játszik csapata a Ferencvárossal.

Nem játszottunk rosszul, a kezdeményező készség megvolt bennünk, de az első félidőben háromszor is megkontráztak nagyon keményen, így igazságos az eredmény” – összegzett Bognár, akit meglepett, hogy Windecker ezúttal átlövésből volt eredményes, hiszen nem erről volt híres.

A zalaiaktól hat év után távozó Zoran Lesjak külön megköszönte a szeretetet a csapatnak, a városnak, úgy érzi, a lecserélésekor kapott taps azt mutatja, sikerült valamit letennie az asztalra. Legnagyszerűbb pillatanának azt tartja, amikor az ő góljával jutottak fel az első osztályba.

Reméli sikeres lesz a klub a jövőben, bízik benne, ennek a részese is lehet majd, de 36 esztendősen még szeretne játszani valamelyik magyar klubban

Nem gondolkoztam sokat szerencsére sikerült jól eltalálnom” – mondta a góljáról a paksiak egyenlítő találatát szerző Windecker József. „A ZTE jól használta ki az elveszett labdáinkat, igazságos a döntetlen, de ha a végén kicsit koncentráltabbak vagyunk, nyerhettünk volna. Nagyon büszke vagyok a csapatra, bármi is lesz az utolsó forduló eredménye. A meccseken kitettük a szívünket-lelkünket és igazi csapatmunkával sikerült elérni ezt az eredményt.

Tisztában van vele, a második hely sorsa már nem a saját kezükben van, de a dobogót elérték és a kupadöntőre készülhetnek szerdán, aminek ki kell élvezni minden pillanatát.

A szerdán 19.30-kor kezdődő Ferenváros-Paks Magyar Kupa döntőt az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti. 

Borítókép: Budapest, 2024. április 3. Bognár György, a Paks vezetőedzője a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Vasas FC (NB II) - Paksi FC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2024. április 3-án. MTI/Kovács Tamás

További tartalmak