Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Anyák napi bekísérés után édesapa öröme a Lokinál, Blagojevics sikerként éli meg az ötödik helyet

Anyák napi bekísérés után édesapa öröme a Lokinál, Blagojevics sikerként éli meg az ötödik helyet

m4sport.hu
A DVSC 1–0-ra legyőzte a Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában – a mindent eldöntő gólt Meldin Dreskovics szerezte, akinek édesapja pont erre a meccsre látogatott ki először a Nagyerdei Stadionba. A mérkőzést követően a főszereplők az M4 Sport helyszíni riporterének, Péter Ágostonnak értékeltek.

„Most a türelem volt a döntő, valamint Megyeri Balázs védései, meg is köszöntem neki. Nagy elvárásokat támasztottunk magunk felé az előző évi bronzérem után, de a realitásokat és a körülményeket nézve az ötödik helyet sikerként élem meg. Szeretnék gratulálni a játékosoknak, nem volt könnyű, de hálás vagyok nekik” – értékelte a mérkőzést és kicsit az egész bajnoki szezont Szrdjan Blagojevics, a DVSC vezetőedzője.

„Büszke vagyok a játékosaimra, sok helyzetet alakítottunk ki, de ahhoz, hogy nyerni tudjunk, ezeket ki kellett volna használni. Ettől függetlenül pozitívan állok az utolsó forduló elé. Taktikailag remek mérkőzést játszottunk, védekezésben megvalósítottuk a tervünket, emellett voltak lehetőségeink, remélem, hazai pályán ki tudjuk ezeket használni jövő héten” – fogalmazott Bartosz Grzelak fehérvári oldalról.

A fantasztikus gólt szerző Meldin Dreskovics elárulta, utánpótláskorú játékosként támadó volt, most ezt a csatárvért csillogtatta meg remek kapáslövésénél. A montenegrói védő elárulta, először látta őt az édesapja a Nagyerdei Stadionban élőben játszani, így gólját neki ajánlotta. Édesanyák után tehát most egy debreceni édesapa élhetett át nagy élményt kisfiával – egy hete, a Ferencváros elleni bajnokira anyák napja alkalmából édesanyjukkal vonultak ki a Loki játékosai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Katona Mátyás szerint a második félidőben passzívak voltak, nagy csalódás számukra ez a vereség.

Összefoglaló:

OTP Bank Liga, 32. forduló
Debreceni VSC–Fehérvár FC 1–0 (0–0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion

V: Bognár Tamás

Gólszerző: Dreskovics (79.)
Sárga lap: 
Lagator (23.), Ferenczi (34.), Vajda (54.), Bódi (93.), Szécsi (94.), Loncar (97.),  ill. Sigér (65.)

DVSC: Megyeri – Baranyai, Dreskovics, Lagator, Ferenczi – Ojediran – Vajda (Kocsis D., 81.), Dzsudzsák (Romancsuk, 84.), Szuhodovszki (Loncar, 68.), Domingues (Bódi, 81.) – Bárány (Szécsi, 68.)
Fehérvár: Tóth B. – Szerafimov, Spandler, Gergényi – Bese, Csongvai, Sigér (Gradisar, 78.), Schön – Christensen, Karamoko (Pető, 84.), Katona M. (Stefanelli, 68.)

M4 Sport
Borítókép: M4 Sport

További tartalmak