Musorujsag
Élő Eredmények

Pénteken kezdődik a jegyértékesítés a magyar–izraeli Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésre

Pénteken kezdődik a jegyértékesítés a magyar–izraeli Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésre

m4sport.hu
Május 17-én, pénteken 10 órakor kezdődik a június 8-i Magyarország–Izrael A-válogatott felkészülési mérkőzés jegyértékesítése – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatásában.

 

A magyar válogatott június 8-án, 18 órás kezdettel a debreceni Nagyerdei Stadionban lép pályára az izraeli csapat ellen, Marco Rossi alakulatának ez lesz az utolsó felkészülési mérkőzése a június 14-én kezdődő Európa-bajnokság előtt.

A mérkőzésre szóló jegyek értékesítése május 17-én, pénteken 10 órakor kezdődik, a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. A vásárlás során a személyes adatok megadása kötelező, egy személy egy tranzakció során legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A Szurkolói Klub tagjai, a korábban meghirdetett feltételek szerint, a mérkőzés helyszínen történő megtekintése esetén pontokat kapnak. A pontokat a 2025-ös válogatott mérkőzésre szóló jegy- és bérletértékesítés előtt írjuk jóvá a jegyvásárlók számára.

Marco Rossi keddi (mai) Eb-kerethirdetését az M4 Sport és az m4sport.hu 13 órától élőben közvetíti!

 

Borítókép: Debrecen, 2023. május 10. A drónnal készült képen a debreceni Nagyerdei Stadion 2023. május 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak