Musorujsag
Élő Eredmények

Vécsei kezd a Paksnál korábbi csapata ellen, a Fradi a Marquinhos-Traoré duóval rohamoz a széleken a kupadöntőben

Vécsei kezd a Paksnál korábbi csapata ellen, a Fradi a Marquinhos-Traoré duóval rohamoz a széleken a kupadöntőben

m4sport.hu
Bognár György és Dejan Sztankovics sem húzott nagy meglepetést kezdőjében a MOL Magyar Kupa döntője előtt, mutatjuk, hogyan állnak fel a csapatok a 19.30-kor kezdődő meccsen.

Korábban azt már megtudhattuk a döntővel kapcsolatban a MOL-csapat tájékoztatása szerint, hogy a sorozat 111 éves történelme során ennyi néző előtt még nem rendeztek finálét, mint ma a Puskás Arénában, ugyanis több mint 40 ezer ember váltott jegyet, nagyjából másfél órával a labda útjára indítása előtt pedig a kezdők is kiderültek.

Ahogy a MOL Magyar Kupa eddigi mérkőzésein, úgy a döntőben is a második számú hálóőr, Varga Ádám védi a bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának kapuját. Az ellenfél Paksnál, ahogyan arra számítani lehetett, a veterán Böde Dániel a cserepadon kapott helyet, a fővárosiaknál viszont a korábbi paksi gólkirály, Varga Barnabás ott van a kezdőben. Szintén kezdőként lép pályára korábbi csapata ellen Vécsei Bálint, aki négyszeres magyar bajnok és kupagyőztes volt a Ferencvárossal, majd egy japán kitérő után áprilisban Paksra szerződött.

A mérkőzés Berke Balázs játékvezető sípjelére kezdődik majd, az M4 Sport élőben közvetíti az összecsapást.

A Paks kezdője:

A Ferencváros kezdője:

A Paksi FC és a Ferencvárosi TC kupadöntős összecsapását az M4 Sporton és az m4sport.hu-n élőben követhetik 19.30-tól.

Borítókép: MTI/Hegedüs Róbert

További tartalmak