Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

A szezonzárás után pár perccel jelentették be: 219 meccsel távozik az MTK védője

A szezonzárás után pár perccel jelentették be: 219 meccsel távozik az MTK védője

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MTK Budapest közösségi oldalán jelentette be, hogy távozik a csapat saját nevelésű játékosa, Vadnai Dániel.

Vadnai az MTK-ban nevelkedett, tagja volt a 2008-as bajnokcsapatnak. 2013-ban a DVSC-hez szerződött, ahol szintén bajnoki címet ünnepelhetett. Később visszatért az MTK-ba, majd játszott Mezőkövesden – szerepet vállalt a klub legsikeresebb idényében, amikor bajnoki 4. és kupadöntős volt a csapat –, s újra MTK 2023 tavaszától.

Ebben a szezonban nem volt meghatározó tagja csapatának a 36 éves játékos, mindössze 136 percet kapott, az utolsó fordulóban, mint kiderült, a búcsúmeccsén ebből 31-et.

Vadnai Dániel két megszakítással összesen tíz évig játszott a kék-fehéreknél, 219 meccsen lépett pályára MTK-mezben. Új klubja egyelőre nem ismert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MTK Budapest (@mtklabdarugas) által megosztott bejegyzés

Borítókép: Budapest, 2015. augusztus 15. Leandro de Almeida, a Ferencváros (b) és Vadnai Dániel, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Ferencváros -MTK Budapest mérkőzésen a Groupama Arénában 2015. augusztus 15-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

További tartalmak