Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Milan Milanovics: Az eredményességet leszámítva csak jó dolgokat tudok mondani a Mezőkövesdről

Milan Milanovics: Az eredményességet leszámítva csak jó dolgokat tudok mondani a Mezőkövesdről

m4sport.hu
Milan Milanovics (ismét) elbúcsúzott az MTK Budapest ellen döntetlent játszó Mezőkövesd kispadjától, míg a másik oldalon Horváth Dávid az utolsó percekben kapott gólt, s az elszalasztott esélyt sajnálja, de pozitívnak látja a kék-fehérek szezonját.

 

Összefoglaló

Milan Milanovicsban csak pozitívumok maradnak meg a kieső Mezőkövesddel kapcsolatban.

„Sajnos elaludtunk, kaptunk egy gólt, de úgy gondolom, az azt követő 85 percben jól játszott a csapat. Szerencsére sikerült a pontszerzés. Az eredményességet leszámítva csak jó dolgokat tudok mondani a Mezőkövesdről, a létesítmény, a körülmények adottak voltak a jó munkához, a csapat jól állt bele az edzésekbe, mindent megtett. A Puskás Akadémia, a Ferencváros és a Videoton elleni meccset leszámítva úgy érzem, jól is játszottunk, összességében kellemes emklékeim lesznek.”

Az MTK-t irányító Horváth Dávid a találkozóval nem volt maradéktalanul elégedett.

„Van hiányérzetem, főleg, mert ebben a szezonban nem először már csak egy kicsi hiányzott volna, hogy még sikeresebbek legyünk. Sokszor volt, hogy kevés kellett volna ahhoz, hogy jobb helyet foglaljunk el a tabellán, ugyanakkor meg az a pontszám, amit megszereztünk, jól néz ki. Nyilván majd elemezzük a miérteket, miért nem lehetett több. Miután a biztos bennmaradás megvolt, azt a cél tűztük ki, hogy lehetőleg a tabella első felében végezzük, ez nem sikerült, emiatt akad némi hiányérzet, ugyanakkor végig nyugalomban tudtuk tenni a dolgunkat. Tudjuk, hogya következő szezon még nehezebb lesz, fejlődnünk kell, a most itthagyott pontokat meg kell szereznünk jövőre.”

Az első idényével azonban az.

„Pozitívnak gondolom az első szezonom, de a folyamatos fejlődés az MTK sajátja is, nem csak az enyém. Örülök az első évnek, annak, hogy a kitűzött célt elég korán elértük. Szeretném, hogy fejlődjünk és a fiatalok még jobbak legyenek jövőre.”


OTP Bank Liga, 33. (utolsó) forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-MTK Budapest 1-1 (0-1)
Mezőkövesd, v.: Derdák
gólszerzők: Kállai (91.), illetve Németh (4.)
sárga lap: Szolgai (56.), Kállai (84.), illetve Horváth A. (28.), Varju (36.), Hej (37.), Jurina (90.)
Mezőkövesd Zsóry FC:
Juhász – Kállai, Szivacski, Pillár, Vajda (Kojnok, 72.) – Brtan (Szilágyi, 86.), Szolgai (Ináncsi, 73.) – Molnár G., Cseri (Nagy G., 59.), Szalai J. – Drazic (Kócs-Washburn, 72.)
MTK Budapest:
Rácz – Varju, Kádár, Nagy Zs. –  Hej (Kocsis, 59.), Horváth A. (Végh, 83.), Kata, Kovács P. (Antonov, 59.) – Bognár – Stieber (Vadnai, 60.), Németh (Jurina, 74.)

OTP Bank Liga, 33. (utolsó) forduló
Mezőkövesd Zsóry FC-MTK Budapest 1-1
szombaton játsszák
Paksi FC-Kisvárda Master Good 17.45
Fehérvár FC-Diósgyőri VTK 17.45
Puskás Akadémia FC-Debreceni VSC 17.45
vasárnap játsszák
Kecskeméti TE-Zalaegerszegi TE FC 17.15
Ferencvárosi TC-Újpest FC 20.15

 

Borítókép: Mezõkövesd, 2024. március 31. Milan Milanovic, a Mezõkövesd szerb vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezõkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkõzésen a mezõkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak