Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Hornyák Zsolt szerint jó helyre került a bronz, Nagy Zsolt ünneplés előtt picit odaszúrt a debreceni ultráknak

Hornyák Zsolt szerint jó helyre került a bronz, Nagy Zsolt ünneplés előtt picit odaszúrt a debreceni ultráknak

m4sport.hu
A Puskás Akadémia – DVSC (4–1) mérkőzés főszereplői értékeltek az M4 Sportnak: Felcsúton örülnek a bronzéremnek és ünneplésre készülnek, a DVSC-nél reálisnak érzik az ötödik helyet.

Hornyák Zsolt úgy érzi, megtartották az ígéretüket és mindent megtettek a győzelemért, és az utolsó 10 fordulóban nyújtott teljesítményükért megérdemelték a bronzérmet, ami szerinte jó helyre került.

Hozzátette, egyelőre azért nincs látható öröm az arcán, mert még nem igazán fogta fel, ami történt, főként a lefújást követő izgalmak miatt.

Az Eb-kerettag  Nagy Zsolt duplázni tudott a mérkőzésen, előbb büntetőből, majd akcióból volt eredményes, de a lefújás pillanatában nem volt boldog, hiszen akkor még úgy volt, hogy 1–0 a Vidinek.

A fehérvári gólt aztán elvették, nem sokkal később pedig kezdődhetett az ünneplés:

A bajnokságot 11 találattal záró Nagy Zsolt kiemelte, sokat tettek tavasszal a bronzért és a legjobbkor léptek fel a harmadik helyre: a 33. fordulóban.

Elszenvedője volt egy csúnya taposásnak, de megnyugtatott mindenkit, rendben van a bokája, majd a debreceni szurkolóknak odaszúrt picit:

„A Debrecen-ultráknak köszönet, hiszen anyukámat éltették, de utána szerencsére még tudtam nekik egy gólt rúgni, aminek nagyon örülök.”

A debrecenieket irányító Szrdjan Blagojevics szerint a mérkőzés a 24. percben eldőlt, amikor egygólos hátrányban kiállították Manrique-t.

A szezon egészét tekintve kettős érzései voltak, bár az előző szezon miatt nagy elvárásokkal rajtoltak, mindent egybevetve reálisnak tartja az ötödik helyet és elégedett a helyezésükkel.

A vendégek egyetlen gólját szerző Bódi Ádám kaotikusnak nevezte a 2023/24-es szezont, fájlalta, hogy nem tudtak stabilabb teljesítményt nyújtani, az ötödik helyet szintén reálisnak értékelte.

OTP Bank Liga, 33. (utolsó) forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-MTK Budapest 1–1 (0–1)
Paksi FC-Kisvárda Master Good 2–1 (1–0)
Fehérvár FC-Diósgyőri VTK 0–0
Puskás Akadémia FC-Debreceni VSC 4–1 (2–1)

vasárnap
Kecskeméti TE-Zalaegerszegi TE FC 17.15 (M4 Sport+)
Ferencvárosi TC-Újpest FC 20.15 (M4 Sport)

Borítókép: fotó: Puskás Akadémia

További tartalmak