Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Átfordított kilences: a Kecskemét huszáros hajrája felsőházat ért

Átfordított kilences: a Kecskemét huszáros hajrája felsőházat ért

m4sport.hu/MTI
A Kecskeméti TE 2–1-re legyőzte a Zalaegerszeget az OTP Bank Liga 33. fordulójában, ezzel a hatodik helyen fejezte be a bajnokságot.

OTP Bank Liga, 33. forduló
Kecskeméti TE–Zalaegerszegi TE FC 2–1 (0–1)
Kecskemét, Széktói Stadion

V: Pintér Csaba

Gólszerző: Nikitscher (63.), Pálinkás (88.), ill. Sajbán (22.)
Sárga lap:
Horváth K. (61.), Pálinkás (64.), ill. Evangelu (64.)

KTE: Kersák – Szűcs K., Szabó A. (Lukács D., 73.), Belényesi – Májer (Katona L., a szünetben), Helmich (Zsótér, a szünetben), Nikitscher (Szendrei Á., 87.), Banó-Szabó (Vágó, 75.), Zeke – Pálinkás, Horváth K.
ZTE:
Gyurján – Szendrei N., Evangelu, Szafronov, Medgyes (Croizet, 38.) – Bedi, Szankovics – Mim, Sajbán (Kovács B., 72.), Kiss B. (Németh D., 72.) – Mance (Gruber, 72.)

Lüktető játékot láthatott a közönség, de leszámítva Horváth helyzetét, amikor egy ellenféltől kapott labdát lőtt Gyurjánba, a kapuk sokáig nem forogtak veszélyben. Sajbán remek egyéni megmozdulása után a félidő derekán előnybe kerültek a vendégek, de a játék képe ezután sem változott. Leginkább a ZTE próbálkozott kapura lövéssel, de több gól a szünetig már nem esett.

A második félidőre cserékkel frissítette csapatát Szabó István, a Kecskemét vezetőedzője, ezzel a korábbiaknál kezdeményezőbbek lettek a hazaiak, gólszerzési lehetőségekben azonban ez egy ideig továbbra sem nyilvánult meg. A hazai nyomás aztán a játékrész derekára góllá érett, Nikitscher találata a 600. volt az OTP Bank Liga mostani idényében. A hajrában kissé paprikássá vált a hangulat a pályán, mindkét csapat hajtott, hogy megszerezze a győztes találatot. Mindkét oldalon akadtak is lehetőségek, végül a KTE volt az, amely a maga javára fordította a találkozót.

OTP Bank Liga, 33. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC–MTK Budapest 1–1
Paksi FC–Kisvárda-Master Good 2–1
Fehérvár FC–Diósgyőri VTK 0–0
Puskás Akadémia FC–Debreceni VSC 4–1
Ferencvárosi TC–Újpest FC 2–1

Borítókép: kecskemetite.hu

További tartalmak