Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Szabó és Márton ellentmondása: a Kecskemét irányította a játékot, de a ZTE uralta a meccset

Szabó és Márton ellentmondása: a Kecskemét irányította a játékot, de a ZTE uralta a meccset

m4sport.hu
A Kecskeméti TE hátrányból fordítva 2–1-re legyőzte a Zalaegerszeget az OTP Bank Liga 33. fordulójában, ezzel a kilencedik helyről a hatodikra ugrott előre. A mérkőzést követően a főszereplők az M4 Sportnak értékeltek – az első félidővel kapcsolatban volt némi ellentmondás a két vezetőedző, Szabó István és Márton Gábor között.

„Gratulálok a Zalaegerszegnek, rendkívül jó tavaszuk volt, nagyon nehéz ellenfél. Köszönöm a vezetőségnek, amit a szezon közben értem és a csapatért tett, voltak nehezebb időszakaink, de együtt sírtunk és nevettünk, ez pedig a mostani második félidőben látszódott” – értékelte a meccset és már egy kicsit a szezont is Szabó István.

A kecskeméti szakvezető szerint az első játékrészben is irányítottak, de lassan játszottak. A szünetben csak annyit kért, nyugodjanak meg, rakják oda a szívüket-lelküket, „ha a lábbukal már nem tudnak futni, tegyék meg a szívükkel”!

„Abszolút uraltuk a meccset, az első félidőben az ellenfélnek esélye sem volt. A második félidőben fokozták az iramot, de megvoltak a gólhelyzeteink, azokat nem sikerült belőni. Többet érdemeltünk volna a kilencedik helynél” – fogalmazott Márton Gábor, aki egy teljesen egyértelmű tizenegyest is számonkért a játékvezetőn.

A hosszú sérülésből felépülő, most viszont fontos gólt szerző Nikitscher Tamás maximálisan elégedett volt a csapat szezonjával, s ő is több lehetőséget kapott a visszatérését követően. A fantasztikus gólt szerző Sajbán Máté csalódott volt a vereség és a kilencedik hely miatt.

Összefoglaló:

OTP Bank Liga, 33. forduló
Kecskeméti TE–Zalaegerszegi TE FC 2–1 (0–1)
Kecskemét, Széktói Stadion

V: Pintér Csaba

Gólszerző: Nikitscher (63.), Pálinkás (88.), ill. Sajbán (22.)
Sárga lap: 
Horváth K. (61.), Pálinkás (64.), ill. Evangelu (64.)

KTE: Kersák – Szűcs K., Szabó A. (Lukács D., 73.), Belényesi – Májer (Katona L., a szünetben), Helmich (Zsótér, a szünetben), Nikitscher (Szendrei Á., 87.), Banó-Szabó (Vágó, 75.), Zeke – Pálinkás, Horváth K.
ZTE: 
Gyurján – Szendrei N., Evangelu, Szafronov, Medgyes (Croizet, 38.) – Bedi, Szankovics – Mim, Sajbán (Kovács B., 72.), Kiss B. (Németh D., 72.) – Mance (Gruber, 72.)

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak