Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Hét játékos távozását is bejelentette az NB I-től búcsúzó Kisvárda

Hét játékos távozását is bejelentette az NB I-től búcsúzó Kisvárda

m4sport.hu
Hét játékosa távozását is bejelentette a labdarúgó OTP Bank Ligából kiesett Kisvárda.

 

„Közös ebéddel zárta a 2023–2024-es szezont az NB I-ből búcsúzó csapatunk, amelynek tagjai meg is kezdték szabadságukat. Az eseményen többekről az is kiderült, hogy nem maradnak Kisvárdán, mert lejárt a szerződésük, vagy megegyeztek annak felbontásáról”olvasható a várdai honlapon.

A következő kiírást már Merkantil Bank Ligában megkezdő együttes vasárnapi közleménye szerint a klublegenda Lucas mellett Bogdan Melnyik, Ötvös Bence, Danijel Petkovics, Enes Alic, Boban Nikolov és Balogh Norbert is biztosan távozik a Kisvárdától.

A brazil-magyar Lucas 2015-ben érkezett a klubhoz, melynek színeiben összesen 244 tétmérkőzésen lépett pályára. Mellette Melnyik, Ötvös és Nikolov is kulcsembernek számított a csapatban, ám a nyáron mindegyikük szerződése lejár.

 

Borítókép: Kisvárda, 2024. március 2. A kisvárdai Marcolini Dantes Bertucci Lucas (b) és a zalaegerszegi Vogyicska Balázs az OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a kisvárdai Várkert Stadionban 2024. március 2-án. A Kisvárda 1-0-ra győzött. MTI/Balázs Attila

További tartalmak