Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

A Vasas játékosa arra utalt, lefizették a Győr elleni meccs játékvezetőjét

A Vasas játékosa arra utalt, lefizették a Győr elleni meccs játékvezetőjét

m4sport.hu
Holender nehezen viselte a győri vereséget, ami valószínűleg újabb másodosztályú szezont jelent az angyalföldieknek.

Az ETO FC Győr ugyan kétszer is hátrányba került, végül mégis 3-2-re legyőzte a vendég Vasast a labdarúgó NB II 33. fordulójának feljutásért vívott hétfői rangadóján. A zöld-fehérek sorozatban negyedik sikerükkel megelőzték az angyalföldi csapatot, így ha vasárnap az utolsó körben nyernek Ajkán, akkor másodikként feljutnak, míg a Soroksárt fogadó Vasasnak erre már csak akkor van esélye, ha a Győr kikapna.

A találkozó után a győriek mestere elismerte, a második félidő a Vasasról szólt, míg az angyalföldieket irányító Gera Zoltán úgy zárta mondandóját, nagyon sajnálja a játékosokat, többet nem szeretne mondani, mert akkor lehet, hogy bajba kerül. Ezzel arra utalt, hogy véleménye szerint a játékvezető nem sokkal a lefújás előtt nem adott meg egy 11-est a csapatának.

A lefújás után több Vasas-játékos is reklamált Bogár Gergő játékvezetőnél, akik közül a korábbi válogatott Holender Filip volt a legvehemensebb. Előbb megtapsolta a játékvezetőt, majd amikor piros lapot kapott, tovább fojtatta a szövegelést, és egy a világon ismert egyezményes kézjellel tudakolta, vajon mennyit kapott Bogár a győri győzelemért.

 

További tartalmak