Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Egyszerre játsszák, párhuzamosan közvetítjük a feljutásról döntő Vasas- és ETO-meccset

Egyszerre játsszák, párhuzamosan közvetítjük a feljutásról döntő Vasas- és ETO-meccset

m4sport.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága megváltoztatta a Merkantil Bank Liga utolsó fordulójában a feljutásról döntő két mérkőzés időpontját: az Ajka–ETO és a Vasas–Soroksár meccs egyaránt 17.30-kor fog kezdődni vasárnap, előbbit az M4 Sport, utóbbit az M4 Sport+ fogja közvetíteni a tévében.

Az ETO FC Győr hétfőn 3–2-re legyőzte a Vasast az NB II. 33. fordulójában, a zöld-fehérek sorozatban negyedik sikerükkel megelőzték az angyalföldi csapatot, így ha vasárnap az utolsó körben nyernek Ajkán, akkor másodikként feljutnak, míg a Soroksárt fogadó Vasasnak erre már csak akkor van esélye, ha a Győr kikapna.

Az Ajka–Győr és a Vasas–Soroksár meccs a korábbi tervek szerint vasárnap 17 órakor kezdődött volna, az MLSZ azonban fél órával elhalasztotta a feljutásról döntő mérkőzéseket. A televízióban előbbit az M4 Sport, utóbbit az M4 Sport+ fogja közvetíteni, az m4sport.hu-n természetesen mindkét mérkőzés is nézhető lesz élőben.

Borítókép: Az ETO szurkolói a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 33. fordulójában játszott ETO FC Győr - Vasas FC mérkőzésen (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

További tartalmak