Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Megvan a másodosztályra készülő Kisvárda első nyári szerzeménye

Megvan a másodosztályra készülő Kisvárda első nyári szerzeménye

m4sport.hu
A labdarúgó Merkantil Bank Ligába frissen kiesett Kisvárda FC hivatalos oldalán jelentette be Bíró Bence leigazolását.

Bíró Bence személyében több fővárosi klubot, így a Ferencvárost, a Honvédot és az MTK-t is megjárt, valamint hat évig Portugáliában pallérozódó támadót szerződtetett a Kisvárda Szegedről. A támadó az elmúlt két évet töltötte az NB II-es csapatnál, ahol lejárt a szerződése, a 2022/2023-as szezonban hét, a most véget ért küzdelemsorozatban nyolc gólt szerzett. A 25 éves támadó NB I-es meccseit az MTK színeiben játszotta még a 2020/2021-es idényben.

„Nagyon örültem a Kisvárda és Révész Attila sportigazgató megkeresésének, mert tisztában vagyok vele, hogy bár az előző év nem sikerült jól a csapatnak, NB I-es klubról van szó, élvonalbeli körülményekkel, erről magam is meggyőződtem – mondta Bíró Bence a várdaiak honlapjának. – Az a terv, hogy a klub minél előbb, ha lehet már egy év múlva újra tagja legyen a legjobbak mezőnyének, a céljaink közösek, hiszen én is visszavágyom az NB I-be. Támadó vagyok, talán az ék mögötti pozícióban érzem magam a legjobban, ott többször találkozhatok a labdával. Célom az, hogy napról napra fejlődjek, gólokat szeretnék szerezni, mert akkor a csapatom céljainak megvalósulását is segítem.”

A Kisvárda több távozót is bejelentett már a szezon közben és után, így például a klublegendának számító Lucas vagy a Fehérvárra távozó Bohdan Melnyik sem tart a csapattal a másodosztályba. Bíró Bence az első nyári szerzeménye Révész Attiláéknak.

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak