Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Kisvárdáról érkezik a Paks első nyári igazolása

Kisvárdáról érkezik a Paks első nyári igazolása

m4sport.hu
A kupagyőztes és bajnoki ezüstérmes Paks labdarúgócsapata szerződtette Ötvös Bencét, aki az NB I-ből kiesett Kisvárdától érkezik és hároméves szerződést írt alá.

A 26 éves, elsősorban támadó középpályásként bevethető játékos Nyíregyházán nevelkedett, ahonnan 2021 januárjában igazolt először kölcsön, majd végleg Kisvárdára. A piros-fehéreknél kereken száz élvonalbeli mérkőzést játszott.

„Nagyon örülök, hogy Pakson folytathatom. Egy kicsit bánom, hogy nem tudtam előbb érkezni, és részesülni a nemrég zárult szezon sikereiből, de hasonló célokkal jöttem. Szeretném jövőre már belülről átélni mindazt, amin az elmúlt hetekben átment a klub. Szeretnék az európai kupaporondon segíteni a csapatnak, a Kisvárdával már volt alkalmam belekóstolni azokba a párharcokba is. Minden erőmmel azon leszek tehát, hogy a teljesítményemmel a csapat hasznára legyek. Úgy gondolom, Bognár György játékfilozófiája feküdni fog, szeretem a kezdeményező, támadószellemű játékot. Sok jót hallottam a vezetőedzőről, várom a közös munkát” – fogalmazott a három évre szóló kontraktusa aláírását követően honlapunknak újdonsült játékosunk.

Borítókép: Ötvös Bence (Fotó: Paksi FC)

További tartalmak