Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Varga Barnabás: Fontos volt, hogy tiszta fejjel menjek az Európa-bajnokságra

Varga Barnabás: Fontos volt, hogy tiszta fejjel menjek az Európa-bajnokságra

m4sport.hu
A Ferencvárossal szerződést hosszabbító Varga Barnabás úgy véli, megtalálta a helyét a magyar rekordbajnoknál, és a klub és az ő számára is jó ez az együttműködés.

 

A Ferencváros kedden jelentette be, hogy meghosszabbította a 29 éves Varga Barnabás szerződését.

„Úgy gondolom, eddig bevált az ideigazolásom, jól érzem magam a csapatnál, hála az égnek, a gólok is jönnek. Abszolút megtaláltam a helyem – nyilatkozott a csatár a FradiMédiának. – Mindig, a meccseken és az edzéseken is próbálom természetesen a maximumot nyújtani, azt gondolom, taktikailag sokat fejlődtem. Európában futballozni kicsit másabb, nagyobb taktikai tudást igényel. Ezen a téren fejlődtem, és még sokat is kell fejlődnöm, úgyhogy ezek mindenképpen pozitív dolgok. Úgy gondolom, nekem és a klubnak is, kölcsönösen jó ez az együttműködés.”

Varga hozzátette, mivel mindjárt itt az Európa-bajnokság, számára is fontos volt, hogy tiszta fejjel mehessen a kontinenstornára, s ne kelljen klubváltáson gondolkodnia.

A kilencszeres válogatott támadó tavaly nyáron Paksról szerződött a fővárosba, és a mostani idény végén – akárcsak egy évvel korábban – ő lett az OTP Bank Liga gólkirálya. Varga a legutóbbi idényben 40 mérkőzésen 29 gólt szerzett a népligeti együttesben, és természetesen tagja Marco Rossi szövetségi kapitány Európa-bajnokságra készülő keretének.

 

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak