Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Komoly verekedés színesítette a magyar-svéd U18-as barátságos meccset - videó

Komoly verekedés színesítette a magyar-svéd U18-as barátságos meccset - videó

m4sport.hu | Szerző: Szidor György
Egy szabálytalanságot követően nem a megfelelő módon kérték fel a magyar labdarúgót a játék folytatására.

Az Európa-bajnokságra készülő felnőtt labdarúgó-válogatott Izrael elleni győzelemmel zárta a felkészülését, de szombaton az U18-as együttes is pályára lépett felkészülési meccsen a svédek ellen.

Amíg Szoboszlaiék sima győzelmet arattak, addig a fiatalabb korosztály csak a 96. percben szerzett góllal tudta legyőzni a skandinávokat – szúrta ki a csakfoci.hu.

A meccs azonban nem is a győzelemről, sokkal inkább a 87. percben történtekről marad emlékezetes. Simon Benedek ellen követtek el szabálytalanságot, akit előbb a mezénél fogva akart felállítani egy svéd fiatal, majd Loukili felrángatta, amit többen nehezen viseltek, lökdösődés kezdődött, majd Szamosi Ádám rúgott nagyot Zakaria Loukilibe, aki ezt egy tekintélyes pofonnal köszönte meg.

Végül sikerült szétválasztani a feleket, a szinte valamennyi játékost magába szippantó balhé után a játékvezető Loukilinek piros, egy magyar és egy svéd játékosnak pedig sárga lapot adott.

A verekedés 1:57:58-tól:

A győztes magyar gól után a középkezdést követően a játékvezető le is fújta a találkozót, de a történtek még nem értek véget. A svédek részéről Gashy kevert le egy pofont Hornyáknak, a svédet ezért aztán a fél magyar csapat megkergette. A tömegverekedés végül ezúttal is elmaradt, a játékvezető pedig a lefújást követően a magyar és a svéd játékosnak is felmutatta a piros lapot.

További tartalmak